Wacht, wat? Kylie Jenner werkt aan een make-up collab met dochter Stormi

Gepubliceerd op 7 januari 2020 door Lore Ginneberge
Wacht, wat? Kylie Jenner werkt aan een make-up collab met dochter Stormi

StormStorm zet haar eerste stappen in de beauty-industrie! De éénjarige peuter brengt binnenkort een make-upcollectie uit met mama Kylie Jenner.

Eén blik op het Instagramaccount van Kylie Jenner leert je dat Stormi nu al een even grote make-upfan is als haar beroemde moeder. Terwijl normale peuters in de weer zijn met potloodjes, kleurt StormStorm zichzelf gezellig in met lipkits.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@kyliecosmetics 😫😍

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Dat er ooit een collab ging komen tussen de twee stond dan ook in de sterren geschreven, maar dat deze stiekem al in de maak was nog voor Stormi haar tweede levensjaar zou bereiken, had niemand durven dromen. Tot Kylie dit veelzeggende beeld op Instagram gooide. Stormi is er druk in de weer met belangrijke keuzes maken voor wat blijkbaar de Valentijnscollectie van Kylie Cosmetics wordt. Want welke liefde is groter dan die tussen moeder en kind?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

coming soon.. ☺️💜🦋

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Dit beeld verraadt meteen ook de packaging van de make-upcollectie. Als thema kozen Stormi en Kylie unaniem voor vlinders. Daarnaast lijkt de collectie overwegend blauw en groen te kleuren, met een klein oogschaduwpalette in roze tinten als bonus. Vlinders zijn een terugkerend thema ten huize Scott-Jenner, want Kylie en Travis hebben beiden vlindertatoeage, terwijl baby Stormi zich al vaker verkleedde in vlinderpakjes.

Op de Stormi x Kylie Cosmetics-lijn is het dus nog even wachten. Kunnen we Stormi in de tussentijd alsjeblieft boeken als make-upartiest?