Winter shopping: met deze items glijd je even stijlvol van de skipiste als Stormi

Gepubliceerd op 12 december 2019 door Laura Stynen
Winter shopping: met deze items glijd je even stijlvol van de skipiste als Stormi

Het is geen sinecure om er stijlvol uit te zien tijdens wintersport. Onflatterend dikke skipakken en winterse weersomstandigheden helpen je bovendien niet vooruit. Maar er is een nieuw winters stijlicoon in town...

De wereld was het vorige week unaniem eens: Stormi Webster is onze mood voor de rest van de winter! Samen met mama Kylie Jenner ging ze enkele dagen op een luxe wintersportvakantie en dat ging niet ongezien voorbij. In een filmpje op Kylie's Instagram was te zien hoe kleine Stormi, nog geen twee jaar oud, de skipistes van het resort onveilig maakte. Nou ja, onveilig... Er stond uiteraard menig personeel klaar om haar snowboardje voort te trekken en haar op te vangen bij een eventuele valpartij. Zo ver kwam het echter niet, want kleine Stormi gleed vlekkeloos naar beneden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Vertrek je binnenkort ook naar de bergen en wil je indruk maken op je entourage? Dan zorgen wij alvast voor een on trend outfit - in het geval je de snowboardskills van Stormi niet mee hebt.

SHOPPING

Of je nu als skiër, snowboarder, langlaufer of snowblader de pistes betreedt: dit zijn de coolste wintersportoutfits van het seizoen.