WEDSTRIJD: Organiseer je eigen kleurrijke zomerbuffet met les tartes de françoise

Gepubliceerd op 13 augustus 2021 door ELLE Partner
wedstrijd les Tartes de Françoise

Een Belgisch bedrijf dat ons al meer dan 25 jaar in verrukking brengt met zijn heerlijke taarten? Dat kan alleen maar Les Tartes de Françoise zijn. Deze zomer organiseert het merk samen met ELLE een exclusieve wedstrijd waarbij je kans maakt op een schitterende prijs om van te smullen! De ideale gelegenheid om gezellig bij te kletsen met je vrienden en familie en ze tegelijk culinair in de watten te leggen. Zin om je kans te wagen? 

EEN KLEURRIJKE SELECTIE VAN ZOETE EN HARTIGE TAARTEN VOOR DE ZOMER

In deze tijd van het jaar denken we maar aan één ding: volop genieten van de zomer en van iedereen die ons dierbaar is. Om de zomer te vieren – hét moment om weer af te spreken met vrienden en familie in de buitenlucht – biedt Les Tartes de Françoise sublieme zomertaartjes aan om samen van te smullen. De meeste zoete taarten ogen fris en kleurrijk, en zijn gemaakt op basis van vers, sappig seizoensfruit. Zo kun je kiezen voor een fijne abrikozentaart, een frambozentaart en een citroenmeringue. Hou je meer van smeuïg? Ga dan voor de Tropezienne. Na één hap waan je je in Zuid-Frankrijk.

frambozentaart
Frambozentaart by Les Tartes de Françoise

De quiches en hartige taarten zijn al even verleidelijk: een taart met verschillende soorten tomaten, een biologische courgettetaart met een huisgemaakte pesto ... Begin je ook al te watertanden? Wij willen ze in elk geval allemaal uitproberen! De quiche met tomaat, mozzarella en basilicum en de versie met aubergine en basilicum, gegarneerd met geitenkaas en gekonfijte tomaten, staan prachtig op je zomertafel en lijken wel een mooie, kleurrijke schilderijtjes.

De kers op de taart? Om zijn klanten de beste producten aan te bieden, werkt het merk via een korte keten met lokale, milieuvriendelijke producenten.

Zin om Les Tartes de Françoise uit te testen? Je hebt twee opties: online bestellen en thuis laten leveren (in Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen) of je bestelling afhalen één van de ateliers of afhaalpunten.

WEDSTRIJD

Waag je kans om de zomer te vieren en neem deel aan onze exclusieve wedstrijd die we samen met Les Tartes de Françoise organiseren. 30 winnaars ontvangen een bon ter waarde van 150 euro (alleen geldig voor online bestellingen): een bedrag waarmee je vrienden en familie kunt verzamelen rond een buffet dat al even geurig als zonnig is.

Neem deel door onderstaande vraag te beantwoorden: 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Les Tartes de Françoise.

www.shop.tartes.be

Lees ook:

Foodtrip: 8 hotspots in de Champagnestreek die je niet mag missen

Zes verschillende interieurstijlen door Seemble uitgelegd

We love: ontwerp je eigen trouwring samen met je geliefde