Zwangere Guy en Zoey Hasselbank bereiden je voor op feestjes met Bacardi Spiced

Gepubliceerd op 19 juli 2021 door Lore Ginneberge
Zwangere Guy en Zoey Hasselbank bereiden je voor op feestjes met Bacardi Spiced

Kunnen we nog wel een geslaagd feestje hosten na maanden stilzitten? Met een BACARDÍ Spiced cocktail in de hand bespreken rapper Zwangere Guy en DJ Zoey Hasselbank hun perfecte home party. Snacks? Zeker weten! Vroegkomers? No thanks!

Strandfeestjes, festivals of home party's, we kijken er reikhalzend naar uit, maar weten we nog wel hoe het moet? BACARDÍ schakelt bekend Belgisch en Nederlands talent in om ons voor te bereiden op een zalige zomer vol fun. In een eerste video nemen Yuki Christus, Zoey Hasselbank, Zwangere Guy en Sarita Lorenawordt het post-covid huisfeest onder de loep. Het recept voor een geslaagde home party volgens hen? Buren waarschuwen, een gedeelde Spotify-playlist en voldoende food & drinks. Bekijk de volledige video hieronder en ontdek waarom zij silent disco's liefst in 2020 laten, welke snacks er volgens hen niet mogen ontbreken en wie van de vier ooit een televisie stuksloeg op een huisfeestje (per ongeluk).

Recept: rumcocktails met BACARDÍ Spiced

De videoreeks wordt niet toevallig gelanceerd tijdens de jaarlijkse Rum Month in juli. Om deze bijzondere maand op gepaste wijze te vieren, is er BACARDÍ Spiced, een gouden rum gerijpt in gebrande vaten van Amerikaans eikenhout voor een lichte rooksmaak. De rum wordt vervolgens geblend met specerijen voor een uitgesproken, maar zachte smaak. BACARDÍ Spiced leent zich uitstekend voor classics als rum-cola, of drink je puur on the rocks. Zelf ervaren? Oefen alvast je bartender skills alvorens gasten uit te nodigen met twee originele cocktails met rum.

Skinny Colada

bacardi spiced
BACARDÍ

Ingrediënten

 • 50ml BACARDÍ Spiced
 • 15ml limoensap
 • 40ml Ananassap
 • 40ml kokoswater

Bereidingswijze

 1. Giet het limoensap, ananassap en kokoswater in een shaker en roer door elkaar met een lange lepel.
 2. Voeg de BACARDÍ Spiced toe en ijs. Shaken maar!
 3. Serveer in een longdrinkglas en garneer eventueel met een stukje ananas

Spiced & Stormy

bacardi spiced
BACARDÍ

Ingrediënten

 • 50ml BACARDÍ Spiced
 • 15ml limoensap
 • 100ml Gingerbeer

Bereidingswijze

 1. Giet de BACARDÍ Spiced rum en het limoensap in een glas vol ijsblokken
 2. Top het geheel af met Gingerbeer. Garneer eventueel met een schijfje limoen