Ga voor een zomer vol positieve vibes en win een luxe Rituals pakket

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Ga voor een zomer vol positieve vibes en win een luxe Rituals pakketRituals

De zomer van 2021 staat volledig in het teken van vrijheid, van zelfliefde en positieve energie. Bij The Ritual of Karma collectie van Rituals draait alles om het versterken van die goede karma en good vibrations. Zin om dit zelf te ervaren? Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet sleep jij een luxe verwenpakket vol positieve vibes in de wacht.

 

Jouw dagelijkse goede daad

Nu de zomer zijn intrede doet en de vrijheid lonkt, kriebelt het om weer samen te zijn. De afgelopen maanden bleek immers hoe belangrijk positiviteit, hoop en verbondenheid zijn, zowel voor onszelf als onze geliefden. Om jou te helpen bij je dagelijkse momenten van ‘kindness’, is er de Ritual of Karma-collectie. Zoals de naam doet vermoeden, is de filosofie achter deze collectie volledig gebaseerd op het principe van karma: door bewust voor jezelf te zorgen, goed te zijn voor anderen en de wereld om je heen met vriendelijkheid tegemoet te treden, straal je positieve energie uit. Dit komt in de vorm van persoonlijk geluk bij je terug.

Kindness for yourself, kindness for others & kindness for the world around you

Ken je dat gevoel: het lijkt of je dag niet erger kan verlopen, maar plots complementeert iemand je over je outfit, of krijg je positieve feedback over een moeilijke klus. Elke vorm van vriendelijkheid, hoe klein of groot ook, heeft de transformerende kracht om van een slechte een goede dag te maken, negatief in positief te veranderen en verdriet in vreugde om te zetten. The Ritual of Karma is geïnspireerd op een eeuwenoud Hindoestaans geloof en stimuleert je vriendelijk te zijn voor jezelf, anderen en de wereld om je heen.

Rituals vrouw in het zand
Rituals

The Art of Kindness

Rituals geeft zelf het goede voorbeeld en zet haar positieve boodschap ook om in de praktijk. In het kader van The Art of Kindness, steunt het cosmeticabedrijf de Tiny Miracles Foundation, een maatschappelijke stichting die gemeenschappen in India kracht geeft en ze aanmoedigt om volledig zelfvoorzienend te worden. De stichting volgt een holistische benadering om geheel zelfvoorzienende gemeenschappen tot stand te brengen door werk, gezondheidszorg en onderwijs te bieden. Dit helpt een beter leven te creëren voor toekomstige generaties. Ter ere hiervan introduceert Rituals deze zomer een bijzondere handgemaakte strandtas. Deze tie-dye strandtas is een stijlvolle, duurzame katoenen tas - met de hand gemaakt door de vrouwen van de Tiny Miracles Foundation in Mumbai. Het inkomen dat deze gemeenschappen hiermee verdienen helpt de vrouwen hun gezin te onderhouden. De tas symboliseert op die manier empowerment, zelfvertrouwen en nieuwe kansen.

Do good and good will come your way

Ook de producten uit The Ritual of Karma-lijn zijn volledig ontwikkeld met liefde voor mens en natuur in het achterhoofd. De collectie met een zonnig parfum van witte thee en lotus bestaat uit lichaamsverzorging, zonneproducten en artikelen voor in huis. Om actief te werken aan een groenere toekomst, bevat The Ritual of Karma-Body Cream bijvoorbeeld 92% bestanddelen van natuurlijke oorsprong.  De collectie bevat bovendien navulverpakkingen voor de Hand Wash, Car Perfume, Body Cream en Fragrance Sticks. De vernieuwde zonbeschermingsproducten voldoen tot slot aan de eisen van de Hawaiian Reef Safe Sunscreen Law, een Hawaiiaanse wet die tot doel heeft het oceaanleven te beschermen.

Rituals
Rituals

Win The Ritual of Karma luxeset

Ken jij iemand die meer kindness verdient? Neem deel aan onze winactie en maak kans op een van de 10 luxesets van The Ritual of Karma (t.w.v. €152,30) voor jou en een vriend(in)!

Neem deel hier!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Rituals.
rituals.com

Lees ook: 

Ontdek Marche-en-Famenne

De nieuwe Cowboy: nog chiquer en nog meer appfuncties

Hier scoor je looks voor al je vakantieplannen