Hier scoor je looks voor al je vakantieplannen

Gepubliceerd op 22 juni 2021 door ELLE Partner
Hier scoor je looks voor al je vakantieplannenSHEIN

SHEIN is al lang geen onbekende meer voor wie al eens door Instagram scrolt. De webshop maakt furore met on-trend én betaalbare mode. De vakantiecollectie van het merk vervoert je gegarandeerd naar warmere oorden - in gedachten dan toch.

Op SHEIN shop je steevast de laatste trends zodat je steeds mee bent met de laatste Instagram-mode. Wat de gelegenheid ook mag zijn, op de eindeloze webshop is er voor ieder wat wils. Met de stukken van de laatste collectie kan je dan ook looks samenstellen voor al je vakantieplannen, en dat de hele zomer lang. Inspiratie nodig? We got you covered.

Strandklaar

Staat er een uitje naar het strand op de planning? Of je nu opteert voor de Belgische kust of liever van het eilandleven geniet, met de bikini’s en badmode van SHEIN steel jij de show. Deze zomer vinden fluokleuren en fleurige prints hun weg naar ons winkelmandje.

Tropische vibes

Ook deze zomer blijven etnische prints het goed doen. Tropisch, maar dan chic - ideaal voor zwoele zomeravonden. Met een sjaaltje om je hoofd gebonden kom je niet alleen stijlvol voor de dag maar bescherm je jezelf ook tegen de zon. Vergeet je SPF niet!

Picknickplezier

Picknicken is meer dan een goedgevulde mand vol lekkers en een gezellig dekentje om op te zitten, ook de gepaste outfit mag niet ontbreken. Denk:
pastelkleuren en setjes met bloemenprint. Smakelijk!

Relax at home

Onze favoriete sweatpants ruilen we deze zomer in voor losse kleren in aardse kleuren. Krijg je last van separatieangst? Verzacht de pijn door een set met matching top en legging.

Stijlvol sportief

Ook voor de sportievelingen onder ons heeft SHEIN alles in huis om er een onvergetelijke zomer van te maken. Kleurrijke leggings en matching crop tops brengen extra kleur in je leven en zorgen dat je er ook tijdens je sportles of tijdens het hiken uitspringt.

Brunch date

Ben je op zoek naar een moeiteloze maar toch stijlvolle look voor een brunch date? Romantische jurken en cropped blouses zorgen ervoor dat je er op je paasbest uitziet!

Kies je favoriete vakantielooks en profiteer van de enorme Summer Sale met kortingen tot wel 80% op de hele site. Gebruik de code HDC om 15% extra korting te krijgen (exclusief voor ELLE-lezeressen, code geldig tot 31/07/2021).

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met SHEIN.
eur.shein.com

LEES OOK:

WECANDANCE strijkt de hele zomer neer in Zeebrugge
Shopping: 10 topjes die je doen verlangen naar de zomer
Shopping: dit zijn onze favoriete zomer pop-ups in Knokke