Win een superhandige KitchenAid foodprocessor

Gepubliceerd op 16 april 2021 door ELLE Partner

Elle x KitchenAid

Smul je het liefst van homemade maaltijden maar kom je regelmatig tijd te kort? De KitchenAid foodprocessor helpt je in een handomdraai de smakelijkste recepten klaar te maken.

Iedereen weet dat gezonde maaltijden enorm belangrijk zijn om je energiek en goed in je vel te voelen. Maar iedere dag in de keuken staan kan soms een regelrechte uitdaging zijn. Wanneer je moe of gehaast bent, is het dan ook verleidelijk om naar ongezonde fast food te grijpen in plaats van een gezonde, zelfgemaakte maaltijd. Gelukkig kan het ook anders. Met de KitchenAid foodprocessor zet je snel en gemakkelijk healthy gerechten voor het hele gezin op tafel.

Net als de chef

Deze foodprocessor kort de voorbereidingstijd van je recepten sterk in, waardoor je sneller kan proeven van je lekkere en gezonde maaltijd. Gebruik hem om moeiteloos al je ingrediënten fijn te snijden, groentjes te raspen en deeg te kneden als een echte chef. Je kan bovendien de dikte controleren door te kiezen tussen de twee snijschijven, en de snelheid regelen met opties voor laag, hoog en pulse. Daarnaast is de KitchenAid foodprocessor gemakkelijk schoon te maken en zijn de meeste onderdelen vaatwasserbestendig, waardoor je na het eten kan ontspannen in plaats van je kostbare tijd aan afwassen en opruimen te besteden.

FOODPROCESSOR 2,1 L 5KFP0919
FOODPROCESSOR 2,1 L 5KFP0919

Wil je graag een KitchenAid foodprocessor winnen? Geef dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met KitchenAid.

Kitchenaid

Lees ook:

Dit zijn de grootste sporter trends van 2021 

Studenten mode en juweelontwerp: waarom zij de toekomst zijn 

Shopping: hier vind je de lekkerste chocolade voor Pasen