De eerste vakantie met je lief: 5 overlevingstips

Geüpdatet op 12 augustus 2013 door Christin Ho
De eerste vakantie met je lief: 5 overlevingstips

[caption id="attachment_3118" align="aligncenter" width="479"]overlevingstips vakantie met je lief Foto: Cosmopolitan NL[/caption]

Beeld je de volgende situatie eens in: Je bent net samen met je lief, halsoverkop heb je als verrassing een last minute naar de zon geboekt en 24/7 vertoef je in elkaars buurt. Wat moet je doen zodat de vlam in jullie relatie niet uitdooft bij terugkomst?

1 Maak vooraf goede afspraken
Wat vindt hij leuk om te doen? Waar kan hij absoluut niet tegen? Maak op voorhand goede afspraken en vermijd gekibbel op reis.

2 Gun jezelf wat me-time
Koopjesjagen is een leuke vrouwensport, maar verwacht niet van je partner dat hij Luke Brandon is van Shopaholic en Prada-taal spreekt. Zorg er dus voor dat hij af en toe zijn eigen zin kan doen. Als hij aan het zwembad wil liggen, heb jij weer het perfecte excuus om de winkelstraten te verkennen.

3 Proefreisje maken
Kies voor een korte trip. Je kent hem tenslotte nog niet zo lang. Als het tegenvalt, dan zit je wel de hele dag op elkaars lip.

4 Hou rekening met kinderen
Kinderen op reis? Besef dan dat romantische momenten schaars zullen zijn. Kinderen blijven later op en vragen de hele reis aandacht.

5 Deel de kosten
Niets is leuker dan met een rijke casanova op reis gaan, maar de realiteit is spijtig genoeg anders. Deel de kosten en voorkom een nutteloze discussie.

Bron: Telegraaf