Kerstshopping: 10 luxueuze sportsetjes om nu op je wishlist te zetten

Gepubliceerd op 7 december 2020 door Marie Pauwels en ELLE België
Kerstshopping: 10 luxueuze sportsetjes om nu op je wishlist te zetten© Nagnata

De kerstperiode komt eraan: tijd om inspiratie op te doen voor cadeautjes, dus. Iedereen verdient een mooi sportsetje. Of het nu voor jezelf is of voor iemand anders, deze selectie van Belgische en internationale merken zijn perfect voor onder de kerstboom.

Filippa K

Het Zweedse merk Filippa K combineert Scandinavische eenvoud met een hedendaags gevoel voor stijl. Het onderscheidt zich van andere merken dankzij de hoge kwaliteit van de kledij, met stukken waaraan je jarenlang plezier zal hebben. Hun nieuwste Soft Sport collectie bestaat uit naadloze leggings en tops in nieuwe stijlen en frisse kleuren. Wishlisted!

sportsetjes
Cropped Gloss Legging, €120 en Gloss Bra Top, €95

Shop it

 

Adam Selman Sport

Als dit setje je geen zin geeft om te sporten, weten wij het ook niet meer. De stuks van Adam Selman zijn origineel, met toffe prints die je normaal gesproken niet in de sportzaal ziet. Perfect dus voor mensen die niet zo'n fan van de athleisure trend zijn. Ook leuk: het merk is erg inclusief en voorziet maten van XXS tot XXL.

Floral high-rise leggings, €145 en Cross-Back sports bra, €105

Shop it

4254sport (Belgisch)

Het duurzame 4254sport werd opgericht door de Belgische Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée. Sportkledij die ontwikkeld, getest en goedgekeurd is door twee Olympische kampioenes dus, beter vind je niet. Bedacht met optimale sportprestaties in het achterhoofd en een hoge lifestylefactor.

sportsetjes shopping
Lucky Numbers Leggings, €140 en Lucky Numbers Bra, €85

Shop it

Aloyoga

Het gigantische aanbod van het sportmerk Aloyoga groeit stilaan uit tot het meest gehypete merk op Instagram. Van Kendall Jenner en Hailey Baldwin tot Gigi Hadid en Taylor Swift, de setjes vallen bij iedereen in de smaak. Misschien geven ze ook ons de nodige motivatie om aan onze killer body te werken?

sportsetjes shopping
Electric Legging, €113 en Electric Bra, €59

 

Shop it

Aesthetic Wolf (Belgisch)

Het Belgische Aesthetic Wolf wil mensen inspireren tot een actievere levensstijl. In het aanbod: simpele stuks in een groot aantal kleuren, ontworpen met oog voor detail. We love de geribbelde sportbeha: ondersteunend en stretchy, maar tegelijkertijd elegant afgewerkt aan de achterkant.

sportsetjes shopping
Flux Legging, €62 & Ribbed Sportsbra, €39

Shop it

Rectoverso (Belgisch)

Van de stoffen tot het afgewerkt product, elk stuk van Rectoverso vindt zijn oorsprong 100% op Belgische bodem. Het athleisure label hoort bij familiebedrijf Liebaert Textiel, Europese leider in de productie van elastische stoffen voor sportkledij met al meer dan 130 jaar ervaring. Het duurzame merk werd uitgedacht door de jongste telg van het gezin, Camille Liebaert, onder het motto 'chic et choc'.

sportsetjes
Multico Legging, €165 en Multico Sportsbra, €105

Shop it

Nagnata

Waan jezelf in luxe met de prachtige sets van Nagnata. De duurzame stuks zijn van hoge kwaliteit en dat voel je meteen, dankzij de merino wol (met vezels die fijner zijn dan gewone wol en dus zeer geschikt om in te sporten) zijn ze zijdezacht. Deze setjes zijn stuk voor stuk zo mooi ontworpen, dat het zonde zou zijn om ze alleen in de sportzaal te dragen.

 

sportsetjes
Suki Houndstooth Biker Short, €104,03 en Houndstooth Bralet, €100,97

Shop it

Pure by Luce (Belgisch)

Pure by Luce is een Belgisch merk dat haar inspiratie haalt bij verschillende landen, van Mexico en Marokko tot Zuid-Afrika. Elk kledingstuk wordt op ecologische wijze gemaakt met Europese materialen, shoppen kan dus zonder schuldgevoel!

sportsetjes shopping
Noemi Tulum Legging, €89 en Ana Tulum top, €69

Shop it

Wolven

Ook Wolven wil duurzaamheid sexy maken. Hun aanbod is creatief én lief voor de planeet. Elk stuk wordt slechts in beperkte oplage geproduceerd en van duurzaam materiaal gemaakt, terwijl alles toch verrassend zacht aanvoelt.

sportsetjes shopping
Zephyr Pocket Legging, €87,95 en Zephyr Keyhole Top, €60,95

Shop it

Fantabody

Fantabody maakt eenvoudige stuks met een futuristische knipoog en werd al gedragen door onder andere Kylie Jenner en Rita Ora.

sportsetjes
Performance Legging, €156 en Sportsbra, €94

Shop it

Meer lezen?

Celebs zijn weg van deze vier Belgische merken
10 sportlabels die duurzaam én mooi zijn