Dit is de daily hair routine van onderneemster en influencer Veronique Leysen

Geüpdatet op 23 november 2020 door ELLE Partner Foto’s: Video: Jon Verhoeft
Dit is de daily hair routine van onderneemster en influencer Veronique LeysenELLE x L'Oréal Professionnel

Droom je ook van een oogverblindend kapsel, iedere dag opnieuw? Influencer en onderneemster Veronique Leysen verklapt ons hoe ze haar lokken elke dag omtovert tot een jaloersmakend mooi kapsel.

Nooit meer een bad hair day, de ultieme beauty wens van iedere vrouw… Verlang jij ook om dag na dag de wereld te kunnen trotseren met perfect zittend haar? Dan hebben we goed nieuws voor jou: nu is dit echt mogelijk!

We vroegen aan it-girl Veronique Leysen hoe ze haar lokken iedere morgen stylet. Veronique’s geheime wapen is de Steampod van L’Oréal Professionnel, een absolute life changer. Met deze geniale styling tool creëer je tal van verschillende looks, of je nu zin hebt in speelse krullen, sexy beach waves of een ultrastijle coupe. Deze multifunctionele haartool heeft een ronddraaiend snoer, een ingebouwde kam waardoor je gemakkelijk je haren kan stylen en een geïntegreerd waterreservoir. De Steampod is bovendien tweemaal soepeler dan een reguliere stijltang en minder schadelijk voor je haar.

Steampod 3.0.

De Steampod kreeg trouwens een volledig nieuwe upgrade en werkt nu nog beter! De hoge stoom flow zorgt voor een onberispelijk resultaat, zonder het haar uit te drogen. Bovendien creëert technologie met dubbele platen een gelijkmatige druk op het haar, ongeacht de dikte van je haar. Een geïntegreerde kam helpt bij het ontwarren van je haren tijdens het stylen en de hitte-controle met drie hittestanden - 180°C tot 210°C - maakt de Steampod geschikt voor zowel fijn als dik haar. Daarnaast is het met het 360° ronddraaiend, extra lange snoer nog gemakkelijker om waves te creëren en door zijn slanke en lichte ergonomische ontwerp ligt de Steampod erg goed in de hand.

Expert-tip: Gebruik de haarverzorgingsproducten uit het Steampod-assortiment voor het allerbeste resultaat. De Steampod-routine zorgt voor optimaal respect voor de haarvezel, tot 24 uur anti-frizz bescherming en maximale smoothing van de vezel, voor haar met een natuurlijke glanzende afwerking.

Veronique gebruikt de spray-geactiveerde melk voor normaal tot dik/gevoelig haar voor ze haar haren droogt en het beschermend serum voor alle haartypes als finishing touch.

Steampod L'Oréal Professionnel
Steampod L'Oréal Professionnel

Veronique legt ons stap voor stap uit hoe ze een fabulous stijl kapsel creëert:

  1. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op je natte haarlengtes en -punten voor je je haar droogt.
  2. Droog je haar.
  3. Voeg gedemineraliseerd water toe aan de watertank.
  4. Kies de juiste temperatuur voor jouw haartype en let erop dat je je haar niet oververhit! De Steampod biedt betere stylingresultaten tegen een 50 graden lagere temperatuur dan de gemiddelde stijltang.
  5. Plaats een haarlok in het midden van de platen en zorg ervoor dat de pijlen naar beneden wijzen tijdens het stylingsproces. Beweeg de tool langzaam naar beneden voor het beste resultaat.
  6. Nadat je je haar met de Steampod 3.0 hebt gestijld of gekruld, neem je 1-2 druppels van het serum in je handpalm (afhankelijk van je haartype). Verdeel het gelijkmatig over je haarpunten voor een maximale glans en om kroesbescherming te garanderen. Voor een krullenlook kan je het serum ook met je vingertoppen aanbrengen om je krullen opnieuw te definiëren.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met L'Oréal Professionnel.
lorealprofessionnel.be

 

Lees ook: 

Herbeleef de jaren ’70: Win ‘Scoubidou! Het boek van de 70’s’

Wanneer de vloer het hart van je interieur vormt

Zonnig Valencia: de ideale citytrip vol gastronomie, shopping en cultuur