We Love: de eerste Belgische en 100% natuurlijke haarverzorging van Clement

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
We Love: de eerste Belgische en 100% natuurlijke haarverzorging van Clementclement

Het Brusselse kapsalon Clement dat focust op het verzorgen van je haar én van de natuur, breidt haar filosofie uit naar een eerste haarverzorgingslijn.

In 2018 opende Clement een kapperszaak in Brussel, dat in niets lijkt op de traditionele kapper. Clement is een intieme plek waar haarverzorging en zorg voor het milieu hand in hand gaan. Nu wordt het salon aangevuld met een reeks producten die vanuit hetzelfde ecologische principe zijn ontstaan.

De verzorgingslijn omvat een vaste shampoo, vervaardigd uit een mix van plantaardige oliën, plantpoeders en natuurlijke schuimvormers. Er is een shampoo voor elk soort hoofdhuid, of die nu normaal, gevoelig, vettig of droog is. Het resultaat zijn gehydrateerde lokken en een verzorgde hoofdhuid. Dan is er ook een haarmasker in poedervorm, geïnspireerd op de rituelen en behandelingen van Ayurveda.

clement natuurlijke shampoo haarverzorging
Clement

De shampoos en masker worden met de hand gemaakt in het atelier in Brussel en bestaan voor 100% uit natuurlijke, biologische grondstoffen. Alweer een stapje dichter richting een groene, plasticvrije badkamer.

De haarverzorging is verkrijgbaar (online) in het Clement kapsalon en bij Le Petit Mercado in Brussel.