Zien: zo doen bekende Vlamingen aan social distancing

Gepubliceerd op 1 april 2020 door ELLE België
Zien: zo doen bekende Vlamingen aan social distancingInstagram @clijsterskim

Ook BV's zitten thuis tijdens de lockdown, en daar gaat ieder op z'n eigen manier mee om. Ontdek wat bekend Vlaanderen bezighoudt tijdens deze speciale periode.

Natalia

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic) op

Natalia werd op 21 maart voor het eerst mama. Ze deelde deze foto van haar dochtertje Bobbi-Loua op Instagram. Natalia en haar vriend Frederik Binst blijven samen binnen met hun pasgeboren schat.

Eva Daeleman

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door e v a 💁🏼‍♀️ (@evadaeleman) op

Via Instagram Live praat Eva Daeleman over haar boek 'Omdat het Kan', een boek over positiviteit. Iets wat volgens haar zeker belangrijk is in deze tijden. Uit haar andere boek 'Woman Up' wil Eva dan weer een virtuele lezing geven via Instagram. Een goede manier om in contact te blijven met haar volgens.

Sean Dhondt

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sean Dhondt (@seandhondt) op

Sean Dhondt gebruikt deze extra tijd om te werken aan zijn soloalbum. Hij doet dat in zijn man cave met een glas bier erbij. Wist je trouwens dat er ook een vrouwelijke versie van de mancave bestaat? Alles over de she shed lees je hier.

Natalie Meskens

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op

Bij de bekende Vlamingen is Natalia niet de enigste die pas mama werd. Natalie Meskens beviel op 25 maart van haar dochtertje Lima. Moeder, dochter en vriend Nadim Hashim blijven gezellig samen thuis.

Jeroen Meus

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dagelijkse kost (@dagelijksekostbe) op

Tv-kok Jeroen Meus laat op Instagram weten dat zijn programma Dagelijkse Kost nog altijd uitgezonden zal worden. Door de coronamaatregelen gaat het programma er wel een beetje anders uitzien. Zo zijn alle camera's onbemand en is Jeroen dus alleen in de studio.

Kristel Verbeke

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kristel Verbeke (@kristelverbeke) op

Een glaasje wijn kan in deze nare tijden voor ontspanning zorgen, zo vindt ook Kristel Verbeke. Op Instagram postte ze deze foto met onderschrift: 'Cheers! Op een fijne zondag'. Af en toe een coronapéro houdt de moraal hoog!

Eline De Munck

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door elinedemunck (@elinedemunck) op

Op Instagram vertelt Eline De Munck over Deux, haar kledinglijn. Deze collectie in samenwerking met ZEB kan door de crisis nu niet in de winkels komen en wordt enkel online verkocht. Eline geeft toe dat ze dit spijtig vindt, maar roept haar volgers op om Belgische winkels te blijven steunen.

Ann Lemmens

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

De presentatrice doet aan social distancing samen met haar hond. Ze postte deze foto van haar en haar viervoeter op Instagram. Ze haalt ook aan hoe belangrijk het is om een huisdier uit het asiel te halen, met de hashtag #adoptdontshop. Ann Lemmens zet zich in voor honden in het asiel met haar goede doel Pin Up Pup.

Kim Clijsters

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Clijsters (@clijsterskim) op

Kim Clijsters deelt een foto van haar gezin op Instagram, waarmee ze momenteel in New Jersey verblijft. Ze vertelt dat ze dankbaar is dat ze bij haar familie kan zijn. Ook bedankt ze in haar bericht alle medewerkers in de ziekenhuizen voor hun harde werk.

Élodie Ouédraogo

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elodie Ouedraogo (@elodie_ouedraogo) op

In deze schattige foto's met zoontje Remus moedigt Élodie aan om de Belgische mode te steunen tijdens deze moeilijke periode. Zij koos ervoor om dat te doen voor het Antwerpse Bernadette, een label van moeder-dochter duo Bernadette en Charlotte.

James Cooke

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op

James Cooke is een van de vele bekende Vlamingen die meedoet aan de social media campagne #ikredlevens. In het onderschrift bij de foto herhaalt James waar we op moeten letten: thuisblijven, handen wassen, geen direct contact met ouderen en voldoende afstand houden!

(Stagiaire Tori Machiels)