Met dit snoezige koala-zeepje van Lush steun je Australië

Geüpdatet op 27 januari 2020 door Lore Ginneberge
Met dit snoezige koala-zeepje van Lush steun je Australië

Wil ook jij je steentje bijdragen na de verwoestende bosbranden in Australië? Lush richt het Bush Animal Fund op om dieren in het wild te redden en Australische leefgebieden te herstellen.

Breekt jouw hart bij het zien van alle dieren die letterlijk moederziel alleen achterblijven na de gigantische branden? Om zoveel mogelijk diertjes te redden lanceert groen beautymerk Lush een limited edition 'All The Wild Things'-zeepje in alle winkels en op de website. De opbrengsten uit de verkoop van de zeep gaan naar het Bush Animal Fund, dat grassroot-organisaties in Australië steunt die ter plaatse eerste hulp bieden en het leefgebied van dieren herstellen.

lush australië
Gilles Rolland

“De wereld kijkt vol ontzag naar het indrukwekkende werk van de hulpdiensten van Australië. Zonder hen waren er ongetwijfeld meer menselijke en dierlijke slachtoffers gevallen door de verwoestende bosbranden die ons land sinds september 2019 teisteren. We erkennen dat de weg naar herstel een lange en moeilijke zal zijn.Het Bush Animal Fund is een wereldwijd initiatief waarmee Lush geld wil inzamelen om grassroot-organisaties de hoognodige financiële ondersteuning te kunnen bieden", aldus Peta Granger, Director van Lush Australia en New Zealand.

lush
All The WIld Things van Lush

All The Wild Things is een zeep in de vorm van een koalabeertje en is een limited edition uitvoering van Lush’ bestverkopende zeep Outback Mate. Zoals alle Lush-producten zijn de ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in dit geval onder andere eucalyptusolie en citroengras.

De All The Wild Things'-zeep is sinds 27 januari verkrijgbaar in Lush-winkels in België en vanaf 31 januari online.