Agenda: Romantische têtes-à-têtes met valentijn

Gepubliceerd op 5 februari 2020 door Jolien Vanhoof
Agenda: Romantische têtes-à-têtes met valentijn

Muziek laat je liefde voelen. Waar beter heen dus dan naar het Concertgebouw in Brugge voor enkele intieme têtes-à-têtes? Voor als het wat meer mag zijn dan ‘I love you baby …’.

Tijdens de hele maand februari kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen in de Kamermuziekzaal van het Brugse Concertgebouw. Speciaal voor het festival Têtes-à-têtes én de liefde uiteraard brengen 58 (inter)nationale artiesten er een gevarieerd programma. Van Beethoven – de man zou dit jaar 250 zijn geworden – tot de Rwandese superster Teta Diana die afropop mixt met oude invloeden.

Plan je een bezoekje op of rond Valentijnsdag? Blijf dan zeker even plakken bij de muzikale installatie LOVE SONG. Componist Serge Verstockt verzamelde er de mooiste liefdesliedjes van artiesten wereldwijd.

Love Songs, Serge Verstockt, Têtes-à-têtes, Brugge, klassieke muziek
De mooiste love songs binnen oorbereik. (© Dries Segers)

Het fijne aan Têtes-à-têtes is ongetwijfeld de intieme sfeer in de zaal. Die is zo ontworpen dat bijna alle toeschouwers op de eerste rij kunnen zitten. Na elk concert kun je ook nog even blijven plakken in het pop-upcafé op de zesde verdieping van de Lantaarntoren, met schitterend uitzicht op Brugge by night. Can you feel the love tonight …

Waar?
Concertgebouw, ‘t Zand 34, 8000 Brugge

Wanneer?
Nog tot zaterdag 29 februari 2020

Meer info?
concertgebouw.be

Lees ook: Onze 10 favoriete brunchadresjes in Brugge