Agenda: de Zalando Holiday Pop Up in Brussel

Gepubliceerd op 13 december 2019 door ELLE Partner
Agenda: de Zalando Holiday Pop Up in Brussel

De eindejaarsperiode is het uitgelezen moment om jong en oud te verenigen en de generatiekloof te dichten. Neem je oma, bompa of bijzondere oudere onder de arm en kom je tijdens het tweede weekend van december drie dagen lang uitleven in de Zalando Holiday Pop Up.

Grootouders en kleinkinderen samenbrengen en de generaties overstijgen. Deze mooie boodschap vormt dit jaar het thema van de Zalando Holiday Pop Up in Brussel. Kom tussen 13 en 15 december samen met je oma, groottante, oudere buurman/vrouw of dierbare ‘young at heart’ langs voor een onvergetelijke totaalervaring die alle leeftijdsgrenzen doet vervagen. Met een feestelijk programma en tal van hipsterproof activiteiten wordt het traditionele feestje bij oma en opa naar een hoger niveau getild. Zet je nu al schrap voor een oldschool party waar geen leeftijd op staat.

Beleef de magie

Zodra je de Zalando Holiday Pop Up binnenstapt, word je spontaan vervuld door nostalgische herinneringen van kleine, maar uiterst kostbare geluksmomenten. Of je die nu in het echt meemaakte of vooral herinnert uit de films, hier vind je het ideale decor om een onvergetelijk moment te beleven en samen herinneringen op te halen. De familiereünie, aperitiefhapjes, het traditionele diner met de zoete desserts achteraf … En dan de cadeautjes uitpakken, in ruil voor een zoen. Maakt niet uit of het echt zo gebeurde of niet, we hebben allemaal wel levendige herinneringen aan de momenten bij oma en opa thuis. Met dit pop-upconcept voor alle leeftijden wil Zalando de magie van de feesten vanuit een andere hoek bekijken.

Aanwezig!

Nathan Bouts

Quality time

Spring van 13 tot en met 15 december binnen in de Zalando Holiday Pop Up in Brussel en geniet samen met je oma, opa, oudere buurvrouw/man of oudtante van een generatieoverschrijdend quality-time momentje. Laat je onderdompelen in de magie en neem deel aan tal van gezellige activiteiten. Kom je beste moves demonstreren tijdens de silent disco, laat je van je meest creatieve kant zien tijdens de bloemenworkshop, leg een uniek moment vast in de fotobooth en go crazy in de upside down Insta-room. Of kom massa's inspiratie opdoen voor je cadeautjes - een cadeaubon van Zalando is altijd een winner - of laat je verleiden door de feestelijke outfits. De eerste vijftig bezoekers van de dag ontvangen een goedgevulde goodiebag en een gelukkige per dag wint een cadeaubon van 100 euro. Snel zijn kan deze keer wel lonen!

Meer informatie: 

De Zalando Holiday Pop Up is geopend:

  • Vrijdag 13 december van 12u tot 19u
  • Zaterdag 14 december van 11u tot 19u
  • Zondag 15 december van 11u tot 19u

Adres:

Zalando Holiday Pop Up
Antoine Dansaertstraat 64
1000 Brussel

Vergeet je zeker niet op aanwezig te zetten op het Facebook evenement.

Lees meer:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Zalando.
www.zalando.be