Zalando lanceert nieuwe #zalandodenim campagne met Emma Bale

Gepubliceerd op 15 november 2018 door ELLE Partner
Zalando lanceert nieuwe #zalandodenim campagne met Emma Bale

How to wear denim? Als het van Zalando afhangt: met een sterke dosis karakter! Het modeplatform pakt dit najaar uit met een inspirerende campagne die authenticiteit en persoonlijkheid viert : BE YOU. DO YOU. OWN YOU. WEAR YOU.

Zalando, het grootste modeplatform van de Benelux, beschikt met #zalandodenim over het meest uitgebreide en diverse aanbod aan jeans en zet die veelzijdigheid in de verf aan de hand van een grootse samenwerking met de sterren van morgen. Het ging aankloppen bij een groep talenten van eigen bodem, die hun unieke persoonlijkheid graag uiten in hun stijl: met één jeans kan je alle kanten uit en dat bewijzen de verschillende manieren waarop zij er invulling aan gaven.

New faces

Eén daarvan is Emma Bale, die met haar pure pop een gevoelige snaar raakt. De blonde zangeres omschrijft zichzelf met de woorden “pop, space, scandinavië, grote glimlach, bloemen, grote dromen, herfst en groot hart” en dat vertaalt zich naar een eclectisch, casual fun stijltje dat meteen een lach op je gezicht tovert.

Volledig andere klanken dan weer bij de Brusselse rapper Primero (Victor in het dagelijkse leven). Zowel als lid van het  hiphoptrio L’Or du Commun, als solo, bouwt Primero aan zijn carrière. Lang verhaal kort: Franse rap klonk nog nooit zo goed. Verder ook kabaal van over de grens: de Nederlandse singer-songwriter Naaz Mohammaad en de hiphopper Rey Tranquilo duiken op in de campagne, om maar een paar grote namen te noemen.

Zalando denim event

Zelf zien? Op 16 november organiseert Zalando een lanceringsevent in Antwerpen. Je kan er deelnemen aan verschillende workshops om je denim te customizen, maar ook een concert van Emma Bale, Todi3for, Eagl en Bibi Seck bijwonen. Verder is er een denim playground met leuke competities waar je onder andere twee vouchers kan winnen om een jaar lang gratis te shoppen op Zalando!

  • Wil je erbij zijn ? Schrijf je dan in via deze link
  • Waar? Rijnkaai 4, 2000 Antwerpen.

See you there! Shop ondertussen onze favoriete Zalando denim-looks hieronder:

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Zalando.
www.zalando.be