De drie fijnste koffiemomenten van de dag

Geüpdatet op 11 december 2019 door ELLE Partner
De drie fijnste koffiemomenten van de dag

In het putje van de winter smaakt een dampende kop koffie altijd. Of je nu net uit je warme bed komt gerold of de dag loopt op zijn einde, dit zijn de drie uitgelezen momenten om op krachten te komen of om even te onthaasten.

BUT FIRST, COFFEE

‘s Morgens heeft een kop koffie twee functies: hij hydrateert je lichaam en zorgt ervoor dat de mist in je hoofd verdwijnt. Maak hem pittig, krachtig en sterk genoeg om je ogen open te krijgen, zoals bijvoorbeeld een espresso. Om er een heerlijk romige latte macchiato van te maken, volstaat één druk op de knop van de EQ.500 espressomachine van Siemens. Zijn elegant design verbergt een hoogtechnologische techniek die jou de koffie geeft waar je ‘s morgens nood aan hebt!

1/

KLEIN MAAR FIJN

Na de lunch, thuis of op het werk, is het altijd uitkijken naar de aroma’s van de «kleine koffie», als ideale aanvulling op je dessert. Kies voor een gastronomische, aromatische, sterke koffie, die weliswaar je gehemelte spaart. Of misschien verkies je een cappuccino? Vertrouw op je koffiemachine die de smaken helemaal op punt zet en je cappuccino afwerkt met een goudkleurige laag room. Dankzij de oneTouch-functie van de Siemens EQ.500 volautomatische espressomachine kan je jouw favoriete kopje koffie makkelijk en snel selecteren. In een handomdraai serveert hij jouw droomkoffie!

2/

KOFFIEPAUZE

We kunnen hem niet meer wegdenken uit onze dag. Een kop koffie in je ochtendbreak of tijdens de zevende aflevering van je favoriete tv-serie. Welke koffiesmaak je ook verkiest, een volautomatische espressomachine zoals de EQ.500 is onmisbaar om de beste koffie te zetten, is bovendien makkelijk in onderhoud, en bezorgt je de meest smaakvolle koffiemomenten!

Meer info over de eq.500 espressomachine en een waaier aan smaakvolle recepten vind je hier.

 

Lees ook:

 

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Siemens.
www.siemens.be