Recept: Gazpacho van frambozen en lychees met champagne

Geüpdatet op 4 december 2019 Druk het recept af door Commercieel team
  • Dessert Cocktails
  • 15 mn
  • 4 personen
  • Easy
Recept: Gazpacho van frambozen en lychees met champagne

Overheerlijk én snel klaar. Perfect na gerechten waar meer tijd in kruipt!

Ingrediënten

  • 350g verse lychees
  • 125g verse frambozen
  • 250 g diepvriesframbozen
  • 1 el agavesiroop
  • 1⁄2 fles witte of rosé champagne (ofcava) (37,5cl)
  • 4 takjes dragon

Bereiding

  1. Schil en ontpit de lychees. Houd er 2 apart en doe de rest in de beker van de mixer (of van de blender) met de diepgevroren frambozen, de agavesiroop en de koude champagne. Mix fijn.
  2. Verdeel over coupes, voeg de verse frambozen en enkele stukken lychee toe. Werk af met dragon en serveer.

LE + EAT

Voor een versie zonder alcohol, vervang je de champagne en de agavesiroop door vers bio-appelsap. Weinig tijd? Gebruik dan lychees uit blik en een beetje van hun siroop in plaats van agavesiroop.

 

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Delhaize.
www.delhaize.be

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor