Shopping: de pre-feestdagen-koopjes die je niet mag missen

Geüpdatet op 27 november 2019 door ELLE Partner
Shopping: de pre-feestdagen-koopjes die je niet mag missen

De mooiste merken van City2 geven op Black Friday zowel kleine attenties als grote kortingen cadeau. Doe het laatste weekend van november dus al je eindejaarsaankopen!

Een coole winterlook die je rekening niet onder nul laat zakken

Klaar voor een lawine aan zachte prijsjes? Bij LolaLiza geniet je onbekommerd van 20% op de hele collectie. Idem bij ONLY, waar je tot 25% bespaart. Lid van de Esprit Friends? Dan word je door het merk in de watten gelegd, want Esprit biedt jou 20% op een aantal artikelen.

Bij Jack & Jones komen ook de mannen aan hun trekken, met 25% korting op de hele collectie op vrijdag 29/11, en tot 70% op een aantal artikelen van 25/11 tot 28/11 en van 30/11 tot 1/12.

Accessoires met stijl

Trendy schoenen, lederwaren en hip streetwear ... Voor een cadeau waarmee je scoort, moet je bij Cannage Republic zijn. Met hun selectie items aan -20%, komen we sterk in de verleiding om een cadeautje te kopen voor onszelf!

En om op goede voet het nieuwe jaar binnen te stappen, gaan we richting Mano, waar je van 28/11 tot en met 01/12 15% korting op de hele collectie krijgt – om nog maar te zwijgen over de koopjes bij de mid-seasoncollectie. Voor sommige schoenen betaal je maar 50% van de prijs!

100% cocoonproof

En de verwennerij in City2 gaat nog verder. Bij aankoop van een tapijt bij Madame Coco krijg je er niet alleen een gratis karpet bij, maar ook nog eens 20% korting op een set bedlinnen. Om het cocoongevoel te verhogen, ga je voor een casual nachtjapon of een paar slippers bij Hunkemöller, waar je van 27/11 tot 1/12 een korting krijgt van 25% op de hele collectie. En vergeet vooral niet jezelf te verwennen! Wanneer je bij Di 2 producten van NYX koopt, mag je een cadeautje kiezen uit de adventskalender van het merk. Om even de kerstvreugde uit je kindertijd op te roepen!

TBC: Een welverdiende foodstop

Van shoppen krijg je honger. Gelukkig is het ook Black Friday bij O'Tacos. Koop een extra tacos en krijg een extra gratis. Hier hoef je je dus ook niet in te houden!

 

Shopping experience 2.0

Naast al die feestelijke promoties heeft City2 nog een bijkomende verrassing in petto voor de trendy, geconnecteerde shopsters. Smile by City2 is een app die trouwe klanten beloont. Bij elk bezoek scan je met je smartphone de QR-code op de digitale terminals. Zo verzamel je punten waarmee je heel wat voordelen krijgt en waarmee je kunt deelnemen aan exclusieve wedstrijden.

En dankzij de app Drop it hoef je niet meer met zware tassen te zeulen, maar geniet je van een ‘hands free’ shoppingservice. Via de app vind je op elk moment van de dag een deelnemende winkel in het shoppingcentrum waar je je aankopen onbeperkt kunt deponeren. Daarna bepaal je zelf waar en wanneer je aankopen bij jou moeten worden afgeleverd om in alle vrijheid te genieten van je Black Friday-shoppingsessie bij City2!

Om van al deze promoties te profiteren: afspraak in City2, Nieuwstraat 123, 1000 Brussel.

Lees meer :

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met City2.
www.city2.be