Shopping: 21 betaalbare kerstcadeautjes

Geüpdatet op 4 december 2018 door ELLE Partner
Shopping: 21 betaalbare kerstcadeautjes

Wie zijn eindejaarsgeschenken koopt met mid-season- of Black Friday-kortingendoet gegarandeerd gouden zaken. Het aanbod is immens, maar wij kochten alvast enkele must-haves in de mooiste winkels van City2!

(Advent)schoonheidskalenders

Dit jaar pakt City2 uit met zijn eigen adventskalender, te koop bij de infodeks van City2 en bij Valentime’s in The Mint, voor € 10. Hij bevat exclusieve promoties en verrassingsgeschenken, en de volledige opbrengst gaat naar de vereniging Sauvez mon enfant ten bate van het Kinderziekenhuis Koningin Fabiola.

Adventskalender te verkrijgen bij City2, €10

 

Bij het zien van de adventskalenders bij DI voelden we ons weer een klein meisje. Elke dag is er iets leuks te ontdekken om je op te maken: lipsticks in alle mogelijke kleuren en texturen bij Révolution (€ 40,00), 24 bestsellers zoals oogschaduw, lipstick en blush bij Nyx Professional (€ 52,40), nagellak, potloden, gloss en penselen bij Q-KI (€ 24,99) of badproducten bij Bubble Boutique (€ 14,99). Alles is mooi verpakt in geraffineerde geschenkdozen, trendy of heerlijk retro.

Goud voor het lichaam

Bij IU trakteerden we onszelf op een balsem met honing voor gelaat en lichaam van Nuxe. Een textuur als een cocon die de huid hydrateert en helpt om de kou te trotseren. Lippen, wangen, droge zones, … Alle lichaamsdelen die aan ijzige temperaturen worden blootgesteld zullen herademen. € 20,65 voor 40 ml.

Balsem met honing voor gelaat en lichaam van Nuxe, bij City2

Een outfit voor huismussen

Bij Hunkemöller bezweken we voor een zachte, warme pyjama om heerlijk in te cocoonen. Het was nu of nooit: alle pyjama’s zijn immers -20% bij aankoop van 2 items.

Lekker warm onder een plaid

Casa biedt -20% korting op zijn plaids. Kies een serie uit op tv, zet de ketel op voor een lekkere kop thee en nestel je op de bank, lekker ingeduffeld onder een zacht dekentje.

Iets leuks voor de kleintjes

Orchestra heeft schattige outfits van 0 tot 14 jaar. Met -20% korting op het volledige aanbod en de clubkaart (een heel interessante klantenkaart) voor € 10 in plaats van € 30 laten we ons volledig gaan van 23/11 tot 25/11.

Superdeals

Bij Lola Liza grijpen ze elke gelegenheid aan om de klant te verwennen met interessante aanbiedingen. Neem nu de Black Deals: tot 70% korting tot 22/11. Tijdens het Black Friday-weekend, van 23/11 tot 25/11, is er korting op alles, van -20 tot -70%!

Perfect geföhnd

Bij Hairdis gaan we gretig in op een aanbod dat ons kapsel zal redden bij koud weer: een Paralux haardroger van 2200W voor slechts € 99!

Glamour, of course

Planet Parfum biedt een korting van -15% op zijn dozen. Onze absolute topper is ‘Dans Ma Bulle’ van Carven: een Eau de Parfum spray van 50 ml en een geparfumeerde lichaamsmelk van 100 ml voor € 64,17 in plaats van € 75,50. In de make-upafdeling kreeg het oogschaduwpalet van Close onze onverdeelde aandacht: tinten voor elk moment van de dag en voor elke gelegenheid, te combineren volgens je humeur (€ 18,90).

Een winterjas om een frisse neus te halen

Esprit is klaar om de winter het hoofd te bieden. Een must voor € 129,99: een jas in een mix van wol en camel met een opvallende kraag, grote klepzakken en hippe gebreide mouwboorden. Een prachtige sjaal van wol en alpaca voor €69,99 maakt de look compleet.

 

Al deze artikels zijn beschikbaar bij City2 : Rue Neuve 123, 1000 Brussel.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met City2.
www.city2.be