Wat zit er in de make-uptas van… Zendaya?

Gepubliceerd op 19 november 2019 door Lore Ginneberge
Wat zit er in de make-uptas van… Zendaya?

Van piepjong tienersterretje tot full blown stijlicoon, Zendaya is niet uit de spotlights weg te slaan. Benieuwd naar de beautygeheimen van deze Afro-Amerikaanse schone?

Ze heeft de persoonlijkheid, het talent, en de looks...Wij zijn helemaal weg van Zendaya. Met haar volle krullenbos en flawless face is ze naast een geweldige actrice ook een inspiratie op beautyvlak.  De 23-jarige superster is momenteel overal te bewonderen als gezicht van Lancôme, maar wat bewaart Zendaya zelf in haar beautycase?

The Body Shop serum met vitamine E

Het is niet lang zoeken naar Zendaya's favorieten, want af en toe deelt de ster enkele favoriete producten op haar eigen website. Eentje daarvan is deze serum-in-olie van The Body Shop. Lief van prijs en makkelijk te verkrijgen, bedankt Zendaya! Dit product met vitamine E brengt de actrice naar eigen zeggen 's avonds aan op een gereinigde huid.

bodyshop Zendaya make-up verzorging
Vitamine E serum-in-olie, The Body Shop, €20

Shop hier

Miss Jessie’s Multicultural Curls

De vraag die op ieders lippen brandt: hoe houdt Zendaya haar krullen in topconditie? De actrice verandert even vaak van kapsel als wij van ondergoed, maar haar natuurlijke lokken zijn onze favoriet. Haar geheim? Deze olie van Miss Jessie's.

Multi Cultural Curls, Miss Jessie's, €30,95

Shop hier

Mario Badescu Facial spray

De ster kent haar cultklassiekers, zoveel is duidelijk. Om een glowy en gehydrateerd gezicht te bekomen sprayt ze enkele keren met Mario Badescu's bestselling face mist. Vooral de variant met rozenwater (Zendaya's favo ingrediënt) en aloë vera heeft haar hart gestolen.

mario badescu
Face mist met rozenwater en aloë vera, Mario Badescu, €8,50

Shop hier

Urban Decay Naked Illuminated poeder

Zendaya's grootste beautygeheim? glanzend poeder. De ster werkt haar look af met dit exemplaar voor lichaam en gezicht van Urban Decay. Dus zo krijgt ze die frisse uitstraling!

urban decay poeder zendaya make-up
Naked Illuminated gezichts- en lichaamspoeder, Urban Decay, €32,50

Shop hier

View this post on Instagram

Lancôme L’absolu Rouge campaign outtake

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Lancôme Ruby lipstick

Als gezicht van kan Zendaya natuurlijk niet anders dan fan zijn van de Lancôme's make-upcollectie. Sinds enkele jaren verschijnt de actrice steeds vaker met een gestifte mond, en daar zit deze Ruby lipstick ongetwijfeld voor iets tussen.

lancome lipstick ruby nieuwe beautyproducten
L'absolu Rouge Ruby Cream, Lancôme, €37,40

Shop hier

Ook benieuwd naar de make-upfavorieten van Meghan Markle of Victoria Beckham?