Zendaya is het nieuwe gezicht van Lancôme

Gepubliceerd op 25 februari 2019 door Malvine Sevrin en ELLE België
Zendaya is het nieuwe gezicht van Lancôme

Het is officieel! Zendaya is het nieuwe gezicht van het Franse luxemerk Lancôme.

De jonge actrice en zangeres beleeft al even haar glory years. De aanvragen voor collabs blijven zich opstapelen. Na haar capsulecollectie voor Tommy Hilfiger, wordt de 22-jarige Zendaya Colman nu het nieuwe gezicht van Lancôme. "Ik voel mij vereerd een merk als Lancôme te mogen vertegenwoordigen. En dat samen met een groep ongelooflijk getalenteerde vrouwen." Zendaya sluit zich aan bij Julia Roberts, Kate Winslet, Isabelle Rossellini, Pénelope Cruz, Lupita Nyong'o, Lily Collins, Taylor Hill en Chiara Ferragni. Als dat geen groep vol girlpower is.

It-girl Zendaya

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Please join us in welcoming @zendaya to our family – add a welcome note to the comments! #Lancome #Zendaya #NewAmbassador

Een bericht gedeeld door Lancôme Official (@lancomeofficial) op

Met over 54 miljoen volgers op sociale media is Zendaya voor weinigen een onbekend persoon. In 2017 speelde de Disneyster in films als Spider-Man: Homecoming en The Greatest Showman. Deze zomer zal ze te zien zijn als de hoofdrol in de HBO-serie Euphoria. Naast het scherm is Zendaya met haar unieke en moderne kledingstijl een groot mode-icoon. Haar rode loper looks en magazinecovers stellen nooit teleur. Als it-girl is Zendaya zonder twijfel de perfecte ambassadrice voor Lancôme.

(vertaling door stagiaire Morrigan Penninck)