Recept: glutenvrije wafels met pompoen en kokosmeel

Recept: glutenvrije wafels met pompoen en kokosmeel
5 (100%) 2 vote[s]
Geüpdatet op 2 november 2019 Druk het recept af door Elle Eten en Natalia Vanthienen Foto’s: Maxime Degée
  • Ontbijt Dessert Hapjes
  • 10 h
  • 10 h
  • 15 tot 20 wafels
  • Beginner
Recept: glutenvrije wafels met pompoen en kokosmeel

Breng de herfstsmaken tot leven met dit gastronomische én glutenvrije recept. 

Ingrediënten

  • 250 gr geroosterde pompoen (met schil)
  • 3 eieren
  • 60 gr agave- of esdoornsiroop
  • 70 gr amandelpasta
  • 50 gr kokosolie
  • 50 gr kokosmeel
  • 50 gr boekweitmeel
  • 100 ml rijstmelk
  • 1 gr bicarbonaat
  • 1 theelepel ciderazijn
  • zout, speculooskruiden en vanillepoeder

Bereiding

 

  1. Meng alle ingrediënten in een blender. Giet met een pollepel een beetje beslag in een wafelijzer en bak tot de wafels goudbruin zijn.
  2. Dien onmiddellijk op met een beetje extra siroop.

wafel pompoen glutenvrij

#ELLEETENCLUB
Met haar instagram Natural by Natalia (7K) deelt Natalia Vanthienen haar vele passies: zelfgemaakte natuurlijke zepen, suikervrije lekkernijen en veganistische recepten. Deze Brusselse heeft daarnaast talent voor fotografie en keramiek. Om in de gaten te houden!

Instagram : @naturellebynatalia
Website: naturalbynatalia.com

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor