Bosbes ombre spritz : Cocktail

Geüpdatet op 26 Februari 2018 Druk het recept af door ELLE België
  • Cocktails
  • 5 mn
  • 4 glazen
  • Beginner
Bosbes ombre spritz : Cocktail

Deze cocktail van The Cookie Rookie smaakt even lekker als hij eruit ziet

Ingrediënten

  • 250 g verse bosbessen
  • 130 g suiker
  • 125 ml water
  • 4 takjes verse rozemarijn

Bereiding

 

  1. Verwarm in een klein pannetje de bosbessen, de suiker en het water. Laat koken op een hoog vuur. Verminder het vuur en laat 12 tot 15 minuten sudderen. De bosbessen zullen zacht en helder worden en je krijgt een roze-paarse siroop. Leg het vuur af, haal het mengel door een zeef. Zet de siroop opzij en laat afkoelen.
  2. Wanneer de siroop is afgekoeld, giet je 4 lepels siroop in elk champagneglas.
  3. Vul aan met champagne.
  4. Versier met verse bosbessen en een takje rozemarijn.
Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor