Hallo Schorpioen Seizoen: wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Geüpdatet op 24 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Hallo Schorpioen Seizoen: wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Maak je klaar voor een *intense* tijd met Schorpioen in de spotlights en een maaneclips in Stier.  Geen idee waarover we het hebben?

Er is geen ontkomen aan: astrologie is overal. Of we zien nu pas met z'n allen in hoe invloedrijk de zon, de maan en de sterren zijn, of we zijn massaal goedgelovig geworden en houden ons vast aan spirituele nonsens. Hoe het ook zij, we delen je graag mee dat er deze week een nieuw seizoen van start gaat: het is Schorpioen-tijd! De zon staat nog de hele maand in dit sterrenteken, en dat zal je geweten hebben... Wat betekent dit nu voor de Schorpioenen onder ons? En wat met de andere sterrenbeelden?

Wat is typisch voor een Schorpioen?

De Schorpioen is een van de meest mysterieuze en krachtige tekens van de dierenriem. Gedreven door een diep emotioneel reservoir, staan ze bekend om hun intensiteit en passie. Schorpioenen zijn vastberaden en doelgericht; als ze hun zinnen ergens op zetten, gaan ze er helemaal voor. Ze hebben een natuurlijk magnetisme, waardoor ze zowel fascinerend als soms ongrijpbaar zijn. Onder hun soms gereserveerde uiterlijk gaat een wereld van diepte en complexiteit schuil. Loyaliteit is belangrijk voor een Schorpioen; ze zijn trouwe vrienden en partners, maar het kan even duren voordat ze echt vertrouwen in iemand hebben. Met hun scherpe intuïtie hebben ze vaak een goed inzicht in wat er onder de oppervlakte speelt, waardoor ze soms dingen aanvoelen nog voordat ze uitgesproken worden.

Een stomend Schorpioen seizoen

Als het van de sterren afhangt, wordt november een uitzonderlijk intieme maand. Schorpioenen zijn namelijk de meest passionele, intense, seksuele wezens van de hele dierenriem. Voel je de temperaturen al stijgen? Alle tekens surfen mee op deze hartstochtelijke golf, het is nu aan jou om de juiste partner aan de haak te slaan. Heb je het dekseltje op jouw potje al gevonden? Grijp deze maand om je slaapkameravonturen naar een hoger niveau te tillen. Een tintelende tantra massage of next level seksstandjes? The sky is the limit en de zevende hemel wacht op jou.

horoscoop schorpioen sterrenbeeld mercurius
unsplash

Er is slechts één no-go: Schorpioen kunnen extreem jaloers zijn. Als een triootje al langer op je verlanglijst staat, laat je die wens best nog even onaangevinkt. Maar aangezien je de komende maand een acute nestdrang voelt, heb je eigenlijk toch maar oog voor één persoon.

Negeer de DM’s van je foute ex, gooi Tinder van je telefoon en timmer aan een serieuze relatie.

#All the feels

Schorpioen is een waterteken en staat, net als Vissen en Kreeft, heel erg in verbinding met z'n emoties. Deze drie tekens voelen zich dit seizoen helemaal in hun element. Laat die tsunami van gevoelens maar komen, goed of slecht, jullie laten je met de stroom meedrijven. Tekens die daarentegen een lastige tijd tegemoet gaan zijn niet toevallig de vuurtekens Boogschutter, Leeuw en Ram. Hoewel dit trio meestal erg expressief en open is, wordt het nu tijd om zich terug te trekken en diep in zichzelf te kijken.

Wees dit seizoen je eigen therapeut. Luister, voel, reflecteer. 

Sociale beestjes

Buitenbeentjes dit seizoen zijn de aardetekens, oftewel Stier, Maagd en Steenbok. Deze sterrenbeelden blijven letterlijk down to earth. Alle hartstochtelijke drama van Schorpioen zegt hen niets (op de betoverende vrijpartijen na). In plaats daarvan maken deze tekens extra tijd om relaties met vrienden, familie, collega's en partners te verbeteren.

Zoek een entourage die van jou een beter mens maakt. Hou die goede vibes vast.

Maaneclips in Stier op 28 oktober

Terwijl we ons verdiepen in de invloed van sterrenbeeld Schorpioen, kunnen we niet voorbijgaan aan de krachtige Volle Maan eclips in Stier op 28 oktober. Voor watertekens zoals Schorpioen, Vissen en Kreeft kan dit een tijd van diepe introspectie en emotionele doorbraken betekenen. Vuurtekens zoals Boogschutter, Leeuw en Ram kunnen een vonk van motivatie voelen om veranderingen door te voeren. In de aardse en sensuele energie van Stier draait alles om stabiliteit en comfort, wat vooral invloed kan hebben op aardetekens zoals Stier, Maagd en Steenbok, hen aansporend om hun financiën en materiële bezittingen te evalueren. Luchttekens zoals Tweeling, Waterman en Weegschaal kunnen daarentegen inspiratie vinden in communicatie en sociale connecties.

Wanneer deze maaneclips haar licht werpt, verwacht dan verrassende wendingen in financiële zaken en een diepere reflectie over wat we echt waarderen in het leven. Terwijl sommige delen van de wereld getuige zijn van dit kosmische schouwspel, kan het zijn dat we in België moeten genoegen nemen met de energetische invloed ervan. Maar ongeacht of je het aan de hemel kunt zien, voel je vrij om deze tijd te gebruiken om je ware waarden te herontdekken en je leven dienovereenkomstig aan te passen.

wolken horoscoop hemel sterren
unsplash

Al bij al gaan we interessante tijden tegemoet, zoveel is zeker. Wie het beste uit scorpio season probeert te halen, komt er alleen maar sterker uit.