Hallo Scorpio Season: wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Geüpdatet op 19 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Hallo Scorpio Season: wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Maak je klaar voor een *intense* tijd met Schorpioen in de spotlights en Mars in retrograde.  Geen idee waarover we het hebben?

Er is geen ontkomen aan: astrologie is overal. Of we zien nu pas met z'n allen in hoe invloedrijk de zon, de maan en de sterren zijn, of we zijn massaal goedgelovig geworden en houden ons vast aan spirituele nonsens. Hoe het ook zij, we delen je graag mee dat er deze week een nieuw seizoen van start gaat: het is Schorpioen-tijd! De zon staat nog de hele maand in dit sterrenteken, en dat zal je geweten hebben... Wat betekent dit nu voor de Scorpio's onder ons? En wat met de andere sterrenbeelden?

Een stomend seizoen

Als het van de sterren afhangt, wordt november een uitzonderlijk intieme maand. Schorpioenen zijn namelijk de meest passionele, intense, seksuele wezens van de hele dierenriem. Voel je de temperaturen al stijgen? Alle tekens surfen mee op deze hartstochtelijke golf, het is nu aan jou om de juiste partner aan de haak te slaan. Heb je het dekseltje op jouw potje al gevonden? Grijp deze maand om je slaapkameravonturen naar een hoger niveau te tillen. Een tintelende tantra massage of next level seksstandjes? The sky is the limit en de zevende hemel wacht op jou.

horoscoop schorpioen sterrenbeeld mercurius

 

Er is slechts één no-go: Schorpioen kunnen extreem jaloers zijn. Als een triootje al langer op je verlanglijst staat, laat je die wens best nog even onaangevinkt. Maar aangezien je de komende maand een acute nestdrang voelt, heb je eigenlijk toch maar oog voor één persoon.

Negeer de DM’s van je foute ex, gooi Tinder van je telefoon en timmer aan een serieuze relatie.

#All the feels

Schorpioen is een waterteken en staat, net als Vissen en Kreeft, heel erg in verbinding met z'n emoties. Deze drie tekens voelen zich dit seizoen helemaal in hun element. Laat die tsunami van gevoelens maar komen, goed of slecht, jullie laten je met de stroom meedrijven. Tekens die daarentegen een lastige tijd tegemoet gaan zijn niet toevallig de vuurtekens Boogschutter, Leeuw en Ram. Hoewel dit trio meestal erg expressief en open is, wordt het nu tijd om zich terug te trekken en diep in zichzelf te kijken.

Wees dit seizoen je eigen therapeut. Luister, voel, reflecteer. 

horoscoop sterrenbeeld schorpioen mercurius

Sociale beestjes

Buitenbeentjes dit seizoen zijn de aardetekens, oftewel Stier, Maagd en Steenbok. Deze sterrenbeelden blijven letterlijk down to earth. Alle hartstochtelijke drama van Schorpioen zegt hen niets (op de betoverende vrijpartijen na). In plaats daarvan maken deze tekens extra tijd om relaties met vrienden, familie, collega's en partners te verbeteren.

Zoek een entourage die van jou een beter mens maakt. Hou die goede vibes vast.

Mars in retrograde

Vanaf zondag 30 oktober is het alle hens aan dek, want Mars is de laatste binnenplaneet die in retrograde gaat dit jaar. Que? De planeet lijkt een maand lang achteruit te lopen, omdat hij voor even door de aarde wordt ingehaald. Dit zorgt letterlijk voor vertraging op verschillende vlakken. Mars is een planeet die gelinkt wordt aan energie, seks en agressie, de combinatie met het intense schorpioenseizoen geeft dus vuurwerk, of eerder dynamiet. Negatieve gevoelens als jaloezie en woede gaan gepaard met aarzelingen en twijfels. Plots denk je weer aan die echtelijke discussie van 3 maanden geleden en voel je de woede opnieuw borrelen. Het kan voelen alsof iedereen het deze maand op jou gemunt heeft, maar dat is slechts een illusie.

wolken horoscoop hemel sterren

Hoe ga je om met deze chaos? Probeer door de donkere wolken heen te kijken en maak tijd om je leven op punt te zetten. Neem een voorbeeld aan de luchttekens Tweeling, Waterman en Weegschaal. Dit eerste teken zet dit seizoen eindelijk z'n fysieke én mentale gezondheid op nummer één. Waterman is eerder gericht op een stabiele carrière en moet zich dit seizoen zien te bewijzen. Weegschaal tenslotte, kan maar beter zijn financiën onder de loep nemen en verstandige keuzes maken.

Al bij al gaan we interessante tijden tegemoet, zoveel is zeker. Wie het beste uit scorpio season probeert te halen, komt er alleen maar sterker uit.