Test: welk van deze 10 winterparfums past bij jou?

Gepubliceerd op 27 november 2019 door ELLE Partner
Test: welk van deze 10 winterparfums past bij jou?

Yep, je kunt alle parfums in alle parfumerieën even gaan uitproberen. Maar misschien is het nét iets handiger dat je, voor je gaat shoppen, al weet welk parfum jouw signature scent is. Hoe je die kunt kennen, vraag je? Doe gewoon de test en je ontdekt welke geur speciaal voor jou ontwikkeld lijkt te zijn. En omdat we in een milde bui zijn, krijg je ook nog eens de kans je perfect match-geur te winnen.

Onze grootmoeders droegen nog gewoon ‘odeklonje’, of als ze meer van het wereldse type waren, Chanel n°5. Maar wij moeten vandaag onze weg vinden tussen duizend-en-een geuren die omschreven worden als hesperidée, chypre, fougère … Misschien gaat het jou ook al duizelen bij termen als topnoten, sillage, ambrox? Ruik je vaak door het bouquet de bloemen niet meer?

We helpen je een neusje met onze online test. Geef gewoon intuïtief een antwoord op de volgende vragen, en je komt vanzelf te weten welke geur overeenkomt met jouw persoonlijkheid. Je kunt de vraagjes natuurlijk ook voorleggen aan je bestie zodat je haar het perfecte geschenk kunt kopen. Byebye cadeautjestress!

Win je signature parfum!

Vul de test in en leer niet alleen je ‘lijfgeur’ kennen, maar maak ook nog kans een luxeparfum te winnen van merken als Versace, Rochas en Dsquared2.

Lees meer:

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met ELHA Cosmetics.
www.elha-cosmetics.nl