Rihanna lanceert eigen boek, net op tijd voor je eindejaarslijstje

Gepubliceerd op 8 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Rihanna lanceert eigen boek, net op tijd voor je eindejaarslijstje

Wanneer Rihanna niet te druk is met lingerieshows geven, make-up testen, of een modehuis lanceren, brengt ze snel even een boek uit van 500 pagina's.

Het boek met de toepasselijk titel 'Rihanna' is een verzameling van 1050 prachtige beelden van de popster/entrepreneur. Dit koffietafelboek biedt een intieme kijk op het leven van de Bad Gal en haar avonturen als muzikante, designer en businessvrouw. Zelf verklapt RiRi aan haar miljoenen Instagramvolgers dat ze 'enorm blij is om dit project eindelijk te tonen', want zij en alle fotografen hebben er maar liefst vijf jaar aan gewerkt.

https://instagram.com/p/B3UhciFnHaY/

Aan dergelijk kunstwerk hangt natuurlijk een prijskaartje. Voor de 'gewone' versie van het Rihanna-boek betaal je €140, maar dan heb je ook nog speciale edities. Zo is er de 'Ultra Luxury Supreme' waar je deze marmeren piedestal bij krijgt, want de foto's van Rihanna verdienen enkel het beste, toch?

rihanna boek

Kostprijs van deze luxe aankoop? Zo'n €5000. Helaas waren heel wat fans je voor, want deze editie is voorlopig uitverkocht.

De 'Rihanna'-boeken zijn te koop via de Phaidon-webshop