Kylie Cosmetics gaat de samenwerking aan met Balmain

Geüpdatet op 30 september 2019 door Lore Ginneberge
Kylie Cosmetics gaat de samenwerking aan met Balmain

Kylie Jenner gaat met haar Cosmetics-lijn voor het eerst in zee met een designer. En niet van de minste...

Het is geen geheim dat Olivier Rousteing en de Kardashianclan dikke vrienden zijn. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de jongste zus Kylie voor Balmain kiest om een eerste collab aan te gaan. Het is niet de eerste samenwerking voor de Kylie Cosmetics-lijn, want Kylie haalde zowat iedereen in de familie al over om een collectie te maken. Laatste in rij was momager Kris Jenner, en nu is het dus de beurt aan ontwerper en long time familievriend Olivier.

https://instagram.com/p/B2yA3YvH6YI

En het zouden de KarJenners niet zijn, moesten ze niet uitpakken met iets groots. Kylie en Olivier creëerden de collectie speciaal voor de Balmain-show op Paris Fashion Week. Niet slecht, want zo stapt Kylie met haar cosmeticalijn meteen de serieuze backstagewereld in van de modeweken. Hoewel dat niet helemaal klopt, want Jenner moest de launch tijdens de modeshow helaas missen wegens ziekte.

kylie cosmetics balmain
Kylie Jenner tijdens de Grammy's in Balmain

Inspiratie haalde het duo uit de babyroze jumpsuit die Miss Jenner droeg naar de Grammy Awards eerder dit jaar. De KylieXBalmain collectie baadt helemaal in diezelfde lichtroze vibe, en omvat onder andere een Kyshadow oogschaduwpalet (42 dollar) met muntgroen, roze en zilver, een High Gloss (16 dollar), en natuurlijk Kylies signature Matte Lip Kit (29 dollar) in een roze tint. Best betaalbaar voor een beetje Balmain in je badkamerkastje.

De lijn is dus niet enkel bedoeld voor de catwalk, maar wordt ook te koop aangeboden op de Kylie Cosmetics-webshop. Fans kunnen hun kans wagen op vrijdag 27 september, want vanaf dan wordt de collab gedropt. En je weet wat dat wilt zeggen: snel zijn is de boodschap.