Dit heb je gemist op de Grammy’s 2019

Gepubliceerd op 11 februari 2019 door Laura Stynen
Dit heb je gemist op de Grammy’s 2019

Het is award season! In Londen werd gisteren de rode loper uitgerold voor de BAFTA's, terwijl in Los Angeles de Grammy's werden uitgereikt. En daar kwam de nodige drama bij kijken...

De Grammy Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen van het jaar. De uitreiking van de awards gaat gepaard met glitter en glamour, knallende optredens en heel wat verrassende - en gênante  - momenten.

Zo werd de speech van Drake abrupt onderbroken en vervangen door een reclameblok. De rapper mocht voor zijn nummer God's Plan de Grammy voor beste rapsong in ontvangst nemen. Daarop volgde echter geen speech vol dankwoorden, maar een uitlating over de relativiteit van zo'n award.

If there is people who have regular jobs who are coming out in the rain, in the snow, spending their hard-earned money to buy tickets to come to your shows, you don’t need this right here, I promise you, you already won.

Ook Ariana Grande had problemen. Ze weigerde op te treden omdat ze te weinig muzikale vrijheid zou krijgen en was uiteindelijk niet aanwezig om haar eerste Grammy in ontvangst te nemen. Wel van de partij was Michelle Obama. De voormalige first lady verscheen op het podium aan de zijde van onder andere Lady Gaga en Jennifer Lopez. In een speech, die op luid applaus onthaald werd, vertelde ze wat muziek voor haar betekent.

Rode loper

Ook op de rode loper was er heel wat gaande. De opvallendste looks vind je hier.