Deze gerechten laten wij deze zomer aan huis leveren

Geüpdatet op 21 augustus 2019 door ELLE Partner
Deze gerechten laten wij deze zomer aan huis leveren

Gezond eten, nieuwe smaken van over de hele wereld ontdekken én een mooie korting krijgen op de papieren versie van je favoriete magazine? Het kan allemaal! Deliveroo stelt je een fantastische combo voor in Brussel en Antwerpen.

Wie aan de zomer denkt, denkt meestal aan ontspanning en vakantie. Het is ook de tijd van het jaar voor hittegolven, lege kantoorvloeren en het ene barbecuefestijn na het andere. Je plannen veranderen zowat elke dag… Net zoals je culinaire voorkeuren. Die hangen meestal af van je humeur én van de weersvoorspelling. Heb je geen reisje meer in het vooruitzicht? Nood aan een momentje voor jezelf, op het werk of in het park, of heb je simpelweg genoeg van al die vettige barbecuekost? Deliveroo en ELLE België stelden voor jou enkele perfecte én gezonde menus samen, geschikt voor elke zomerse goesting! Het gaat om een formule met korting + het ELLE België magazine! We helpen je graag kiezen: ontdek snel deze 10 « Summer Menus » die je kan bestellen in Brussel en Antwerpen. Er is er eentje voor elk moment en voor elke culinaire voorkeur!

1/

1. Weinig honger want veel te warm

De airco staat al aan en je hoofd in de koelkast stoppen is niet bepaald handig om te werken. Tja, het is gewoon écht warm. Dan heb je niet echt honger, maar toch heeft je lichaam brandstof nodig. Een kleine salade, sushi of een poke bowl is dan ideaal. Het is fris, geen gigantische berg eten en het zal je zeker niet zwaar vallen: check.

Waar bestel je ‘m?

- Sticks 'n Bowls – Antwerpen (Poke bowl)

- SushiOui Brugmann – Brussel (Sushi)

- Vers Zuid – Antwerpen (Broodjes, soepen en salades van de dag)

2/

2. Queen of the open space

Jasper zit in Laos, Jolien is aan het chillen in Corsica, en jij… hangt rond in de open space die nu even stil is als de wachtzaal van de tandarts. Dankzij die meevaller (laten we eerlijk zijn: wat heerlijk, die stilte!) krijg jij nu in een mum van tijd al je werk klaar. Lunchen hoeft niet meer ‘tussen de soep en de patatten’ te gebeuren. Neem dus gerust de tijd om uitgebreid te genieten van je lunch.

Waar bestel je ‘m?

- Midori Deli – Antwerpen (Bowls en broodjes)

- Okipana Bailli – Brussel (Poke bowl)

- Nemerie – Brussel (Vietnamees)

3/

3. Solo Deliveroo is de nieuwe BBQ party

15u47. Magali stuurt je een bericht: « BBQ bij mij vanavond? ». Leuk. Of ook niet. Want misschien gaat het toch nog regenen, je bent eigenlijk pompaf en na de vorige 18 barbecuefeestjes heb je net zoveel zin in koude pastasalades en brochetten als in een warme trui bij 37°C. Met andere woorden: je zegt af, en dat is helemaal oke. Vanavond wordt het comfort food, maar dan wel vers en gezond!

Waar bestel je ‘m?

- Hawaiian Poke Bowl – Antwerpen (Poke bowl)

- AMI Brussels – Brussel (Healthy)

- Kobap - Brussel (Koreaans)

- Dim Yum – Brussel (Chinees)

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Deliveroo.
www.deliveroo.be