Shopping: 10 trends voor je herfstgarderobe

Geüpdatet op 21 augustus 2019 door ELLE Partner
Shopping: 10 trends voor je herfstgarderobe

Van witte magie tot seventies revisited, wij maken je nu al warm voor de nieuwste modetrends. Shop hier de 10 essentiële trends die niet mogen ontbreken in je herfstgarderobe.

Rep je naar de krantenwinkel en haal nu het septembernummer van ELLE België in huis want dankzij de exclusieve cadeaucard op de cover shop je met 20€ korting op deBijenkorf.be.

1/

1. Witte magie

Wij willen wit! Nee, dit is geen sluikreclame voor waspoeder – hoewel je deze herfst toch maar beter een extra voorraad wasmiddelen inslaat - maar een warm pleidooi voor een van de mooiste herfsttrends. Hul je in minimalistische laagjes wit en droom nu al weg naar het koude noorden.

2/

2. Seventies revisited

Onder het motto alles komt terug, mogen de seventies schatten van je moeder terug van onder het stof gehaald worden. Herbeleef de hippiesfeer met maxi-jurken, vlindermouwen, retroprints, ruches en lichte blouses. Een peace sign maakt je look compleet.

3/

3. Urban cool

Boek een citytrip naar Londen, Berlijn of Amsterdam en kopieer naar hartenlust de trendlooks uit de hipste wereldsteden. Verhoog je street credibility met een paar designer sneakers, een heuptasje met graffiti-print en een beanie-muts.

4/

4. Wol in de mix

Deze herfst willen we maar één ding: cosyness. Wikkel je in een kokonnetje van wol met een streelzachte trui, een kasjmieren maxi-sjaals en een wollen pet. Warm aanbevolen en helemaal hygge.

5/

5. Doe eens normaal!

Kleding die zo extreem comfortabel en gewoontjes is, dat het bijna lelijk wordt. Normcore, ofwel opvallen door onopvallend te zijn en alle stijlcodes aan je laars te lappen, is deze winter de norm. Of hoe breken met trends net weer trending is. Volg je nog?

6/

6. Logomania

Anno 2019 is anonimiteit voorgoed verleden tijd. Dwepen met je favoriete designermerken is opnieuw helemaal hip. Ga je ongegeneerd te buiten aan opzichtige logo’s, monogrammen en in your face initialen. Namedroppen doe je zo!

7/

7. Belle de jour

Een beetje BCBG - bon chic bon genre - is best oké. Interpreteer de nouveau chic met stijlvolle topstukken die aan alle vestimentaire regels voldoen. Leer je alvast te gedragen als een dame want een statige jurk, een fancy tas en verfijnde accessoires zijn deze herfst all over the place. Of hoe gratieus rijmt op modieus.

8/

8. Bedankt voor de bloemen

Flower power galore deze herfst! Combineer bonte bloemenprints met zwarte enkellaarsjes. Stijlvol, supervrouwelijk en op en top trendy. Meer heeft een garderobe niet nodig.

9/

9. Kleur bekennen

Color blocking betekent zoveel als contrasterende kleurlagen over elkaar dragen. Houd vast aan het principe mooi apart is mooi samen en stel de meest eigenzinnige kleurencocktail samen. Wedden dat je happy vibes aanstekelijk werken?

10/

10. We will rock you

Zet je hardste playlist op, trek je donkerste outfit aan en schreeuw het uit. Nu al last van een winterdipje? Nee, eerder in de festivalmodus blijven steken. Houd het weidegevoel tot volgende zomer vast met stoere boots, gescheurde jeans en accessoires, zoals een riem met studs.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met de Bijenkorf.
www.deBijenkorf.be