Leadership Summer Camp: de workshops die je deze zomer moet volgen

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
Leadership Summer Camp: de workshops die je deze zomer moet volgen

We zijn er hoe langer hoe meer van overtuigd dat efficiënt management goud waard is binnen een organisatie. Maar een goede leider worden én blijven, gaat niet vanzelf.

Daarom geeft de Solvay Brussels School je de mogelijkheid om een of meerdere workshops te volgens tijdens het Solvay Leadership Summer Camp 2019 dat eind augustus van start gaat. Valérie Vangeel, directeur van het programma, vertelt er ons alles over.

Waaruit bestaat het Leadership Summer Camp?

Een week lang kunnen de deelnemers hun ideale programma à la carte samenstellen en 1 à 5 workshops kiezen uit vier verschillende thema’s: leiding nemen, leiding geven, een team leiden, een organisatie leiden. Alles samen goed voor in totaal vijftien workshops die in het Frans (5) of in het Engels (10) gegeven worden door een team van professionele experts die je zullen helpen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

1/

Voor wie?

We mikken op een breed publiek van zowel werknemers als zelfstandigen en zowel juniors als ervaren professionals. Jonge managers kunnen kiezen voor een workshop waarbij ze zichzelf leren ontdekken als leader en leren omgaan met hun positie. Voor de seniors zijn er modules rond conflictbeheersing, omgaan met druk en de impact van stress op het lichaam. Daarnaast is er ook een workshop die zich speciaal richt op vrouwelijk leiderschap. Die helpt je de vooroordelen aan te pakken waarmee je wordt geconfronteerd om zo een nog grotere impact op de organisatie te hebben.

2/

Wanneer?

Het Leadership Summer Camp loopt van 26 tot 30 augustus, met telkens één workshop per dag om een complete vorming te garanderen, zowel in de theorie als in de praktijk. We willen dat de deelnemers tegen het einde van de week echt iets bijgeleerd hebben, dat ze zich bewust zijn van wat ze hebben verworven en dat ze hun kennis effectief in de praktijk kunnen omzetten. Het is de bedoeling dat ze zelfzekerder worden en durven ondernemen, dat ze daadwerkelijk aan de slag gaan met hun nieuwe skills.

  • INFO: Een workshop kost 600 euro per dag. Reserveer op summercamp.solvay.edu.
    Met de code ELLESC19 krijg je nog een korting van 10% op het totaalbedrag.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Solvay Brussels School.
www.summercamp.solvay.edu