Getest & goedgekeurd: een veelbelovend intensief anti-ageing serum

Gepubliceerd op 18 juni 2019 door ELLE Partner
Getest & goedgekeurd: een veelbelovend intensief anti-ageing serum

De jaren gaan voorbij, en later is misschien wel eens té laat. Daarom is het belangrijk om nu al te kiezen voor een verzorging die je helpt de schoonheid van je huid te bewaren. Hierbij alvast een aanrader.

In de overvloed aan producten die we op de redactie mogen uittesten, zijn er af en toe die er meteen bovenuit steken. Dat was ongetwijfeld het geval met dit intensief antirimpelserum van Louis Widmer: Extrait Liposomal.

Een probleem? De oplossing…

Stress, computerschermen, vervuiling… Je mag je huid nog zo masseren, hydrateren, goed verzorgen en supergezond eten, niemand ontsnapt eraan: onze huid herstelt zich niet meer in één nacht en verliest haar elasticiteit.

Ze verliest glans, voelt trekkerig aan en de (eerste) rimpels laten zich zien rond de ogen of op ons voorhoofd. Wat een fantastisch nieuws dus, een verzorging die al deze vervelende kwaaltjes verzacht. Dit serum belooft om de effecten van veroudering op onze huid te verminderen, en dit zelfs zodra je het hebt aangebracht.

Het product en hoe het te gebruiken

Onze ogen worden verwend. Het mooie flesje, elegant en sierlijk, ziet er alvast veelbelovend uit.

Daarnaast weten we dat zelfs de beste actieve stoffen pas werkzaam zijn wanneer ze diep in de huid kunnen doordringen. Voor dit serum ontwikkelden de Zwitserse laboratoria van Louis Widmer dan ook een fijne, niet vette textuur en een samenstelling boordevol stoffen die uitzonderlijk goed en snel in de huid indringen!

Je voelt meteen dat dit verzorgingsproduct je huid instant hydrateert. Dat komt vooral door het hyaluronzuur dat het Extrait Liposomal bevat. Een andere troef van dit product (dat nu al onze beste vriend in de badkamer is) is het actieve bestanddeel Matrixyl, dat dienst doet als booster.

Het serum vult namelijk de rimpels op van binnenuit (in tegenstelling tot andere producten) en bevordert zo de hydratatie en bloeddoorstroming, en dus het herstel en de regeneratie van de huid.

Extrait Liposomal van Louis Widmer

Gebruik?

’s Morgens en ’s avonds aanbrengen na de reiniging van je gezicht, één druk op het pompje en je hebt al genoeg, het gaat immers om een geconcentreerd product. Een tweede dosis volstaat voor hals en decolleté. Je ziet meteen dat het serum je huid een boost geeft. Na twee weken zie je al een duidelijk effect.

Het resultaat?

Je huid is minder grauw, veel soepeler en heeft een gezonde gloed. Het trekkerige gevoel is weg en de kleine rimpeltjes verminderen zienderogen. De vermoeidheid lijkt ook verdwenen en de schaduwzones rond de kin zijn duidelijk kleiner. Dat kan ook liggen aan het effect van de biostimulatoren die dit product bevat. Die activeren namelijk de bloedsomloop en zorgen zo voor meer zuurstof in de huid.

Niet alleen ziet ons gezicht er steeds frisser en stralender uit, ook het lichte parfum is ’s morgens best aangenaam. We hebben het gevoel dat onze huid, dankzij deze verzorging er steeds jonger uitziet!

Heb je zin gekregen om het Extrait Liposomal van Louis Widmer uit te testen? Doe mee aan onze wedstrijd en vertel ons wat je ervan vindt!

Het Extrait Liposomal  van Louis Widmer wordt uitsluitend in de apotheek verkocht. Adviesprijs: € 39,50 voor 30 ml. Je hebt de keuze uit de licht geparfumeerde variant of 100 % zonder parfum.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Louis Widmer.
www.louiswidmer.com