Proef dit heerlijke dessert en maak kans op Tomorrowland-tickets

Gepubliceerd op 21 mei 2019 door ELLE België
Proef dit heerlijke dessert en maak kans op Tomorrowland-tickets

Wil jij die allerlaatste tickets voor Tomorrowland? Rep je dan naar restaurant MESA in Antwerpen en bestel als afsluiter het Tomorrowland-dessert. Zo maak je kans op een magische sleutel die toegang geeft tot het festival.

1/

15 years Tomorrowlandwin tickets tomorrowland festival mesa antwerpen

Tomorrowland bestaat 15 jaar. Om dat te vieren kan je een gouden sleutel winnen in MESA, het restaurant van Tomorrowland, die je toegang geeft tot het festival. Eind vorig jaar opende MESA zijn deuren in Antwerpen, met als drijvende kracht erachter het Tomorrowland-team. In MESA kan je gezellig tafelen en proeven van alle smaken, geuren en kleuren van over de hele wereld - net als op Tomorrowland.

Op het menu van MESA: sharing dishes uit alle windhoeken, ingrediënten afkomstig van gepassioneerde telers en boeren en gerechten gemaakt met respect voor de traditionele bereidingswijze. Onder andere Steve Aoki, Lost Frequencies en Kölsch zijn fan.

2/

Gouden sleutel

MESA zal dit jaar een plekje krijgen op het Tomorrowland-terrein. Daarom creëerden de MESA-chefs voor hun restaurant een uniek '15 years Tomorrowland-dessert': bavarois met Italiaanse pistachenoten. Maar klanten krijgen niet alleen het lekkere dessert voorgeschoteld, maar ook een gouden sleutel waarmee ze kans maken op de allerlaatste tickets voor het festival. Het dessert waskan je nog proeven tot midden juli.

Naast MESA, zullen er ook weer tal van andere heerlijke pop-up restaurants te vinden zijn op Tomorrowland. Onder andere het Tomorrowland-restaurant met een magisch zicht op het hoofdpodium, waar dit jaar Zeeuwse chef Thijs Meliefste met zijn garde zal zwaaien.

Tomorrowland zal doorgaan van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli. Reserveren kan via www.mesaworld.com Restaurantvouchers voor een plekje bij MESA op Tomorrowland zijn binnenkort beschikbaar.

win tickets tomorrowland festival mesa antwerpen

3/

Kan je niet wachten op Tomorrowland? Probeer dan thuis eens de verjaardagscocktail die ze bij MESA gecreëerd hebben.

Verjaardagscocktail Tomorrowland

tickets tomorrowland cocktail

  • 45 cl vodka
  • 45 cl komkommersap
  • 35 cl limoensap
  • 35 cl honingsiroop met lavendel.

(stagiaire Marie Pauwels)