Spot deze 7 festivaltypes op WECANDANCE

Gepubliceerd op 8 augustus 2018 door ELLE België
Spot deze 7 festivaltypes op WECANDANCE

Komend weekend brengt WECANDANCE opnieuw muziekliefhebbers, fashionista's en foodies samen op hun zesde editie in Zeebrugge.

Omdat er niets leuker is op een festival dan mensen spotten, lijsten wij de typische WECANDANCE bezoekers voor je op. Je herkent ze vast allemaal. Nu rest enkel nog de vraag: welk type ben jij?

1/
De Fashionista

wecandance festival cowboy outfit

Wecandance is het festival bij uitstek voor modebewuste meisjes. Dit type heeft al minstens drie Wecandance Pinterest borden klaar vol outfitinspiratie. Nu het festival nadert, is er nog maar één vraag die hen bezighoudt: hoeveel glitter is te veel?

Op hun Instagram-pagina's spot je: een reeks outfitfoto's.

2/
De Influencer

wecandance festival meisjes influencers

Influencers zijn bijna identiek aan fashionista's, behalve dat ze beroemd zijn op sociale media. Hun outfits zijn tot in de puntjes verzorgd en ze worden opgemaakt door professionele make-up artiesten. Dit type zie je nooit zonder smartphone.

Op hun Instagram spot je: verhalen, live video's en zorgvuldig bewerkte foto's.

3/
De Foodie

festival foodie wecandance

Wecandance is een paradijs voor foodies, je vindt ze dan ook overal op het festivalterrein.  De foodie spot je nooit met lege handen. Wanneer ze niet nippen aan een fancy cocktail of een slow pressed juice, zijn ze aan het genieten van een bordje vol Instagramwaardige lekkernijen.

Op hun Instagram spot je: flatlays van voedsel, héél veel voedsel.

4/
De Hipster

wecandance festival hipsters

Over naar de cool guys van Wecandance. Hipsters doen niet mee aan de dresscode, dus je zal ze niet spotten met een cowboyhoed of -laarsjes. Ze doen altijd hun best om er zo nonchalant mogelijk uit te zien, maar iedereen weet dat hun outfits zorgvuldig zijn uitgekozen.

Op hun Instagram spot je: artistieke festivalbeelden met cryptische onderschriften.

5/
De Technofans

wecandance festival muziek

Dit is eigenlijk het enige type dat écht voor de muziek komt, want 90 procent van de festivalgangers heeft geen flauw idee welke deejays achter de draaitafels staan. De technofans staan steeds front row het beste van zichzelf te geven.

Op hun Instagram spot je: video's met bonkende beats.

6/
De Girlsquad

wecandance festival meisjes groep

Deze meisjes zie je altijd in groepjes en er is veel kans dat ze matching outfits dragen. Je kan ze herkennen aan luid gegiechel en uitgebreide fotosessies.

Op hun Instagram spot je: zeer spontane groepsfoto's.

7/

Het Oops-één-drankje-teveel-type

wecandance_festival_dansen

Iedereen heeft wel een vriendin die haar limieten niet kent. Ook op festivals kan je hen makkelijk herkennen. Dit zijn de party animals die als eerste aan het dansen gaan, maar een paar uur later nergens te bespeuren zijn.

Op hun Instagram spot je: helemaal niets. Ze zijn vast ergens hun telefoon verloren.

Nog geen idee wat je gaat dragen? Geen nood, shop hier je acid cowboy outfit

(stagiaire Lore Ginneberge)