5 nieuwe series die we zo snel mogelijk willen zien

Geüpdatet op 19 april 2019 door ELLE België
5 nieuwe series die we zo snel mogelijk willen zien

Hou jullie lijstje klaar en je agenda vrij, want er zijn weer een hoop nieuwe series in aantocht. Om het voor jullie wat makkelijker te maken -  of net niet - sommen wij er alvast enkele op.

Chambers

In Chambers speelt Uma Thurman moeder Nancy Lefevre, wiens dochter Becky op jonge leeftijd is komen te overlijden. Hartpatiënte Sasha krijgt Becky's hart, waarna zij duistere karaktereigenschappen begint te vertonen die ze voorheen niet had. Om deze veranderingen beter te begrijpen neemt ze contact op met Becky. Daaruit wordt duidelijk dat Becky minder dood is dan iedereen eerst dacht. Spannend!

Vanaf 26.04.2019

1/

The Spanish Princess

The Spanish Princess is een aankomende Brits-Amerikaanse miniserie, gebaseerd op de romans The Constant Princess en The King's Curse van Philippa Gregory.

De dramaserie speelt zich af in de zestiende eeuw en vertelt het verhaal van Catharina van Aragon, de Spaanse prinses en erfgenaam van de Engelse troon. Catherine of Aragon wordt gespeeld door Charlotte Hope en Elliot Cowan-sterren als Henry VIII van Engeland, de tweede echtgenoot van Catherine.

Vanaf 05.05.2019

2/

The Hot Zone

National Geographic neemt ons mee naar de meest dodelijke plek op aarde in de trailer van de aankomende serie The Hot Zone. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Richard Preston en vertelt het waargebeurde verhaal over de oorsprong van Ebola, een dodelijk en zeer besmettelijk virus uit het centrale Afrikaanse regenwoud.

Wanneer in 1989, de ziekte opduikt in chimpansees in een wetenschappelijk laboratorium in Washington D.C., was er geen remedie bekend. Samen met een geheime militaire SWAT-ploeg probeert een veteraan (Julianna Margulies) te voorkomen dat deze ziekte zich verspreid.

Vanaf 27.05.2019

3/

Too Old to Die Young

Dit jaar keert regisseur Nicolas Winding Refn terug naar Cannes, al is het deze keer niet met de serie 'Too Old To Die Young'. Hiermee neemt Amazon Prime de plaats in van Netflix, die we dit jaar niet zien op het festival.

In de serie wordt de ondergrondse, wetteloze kant van Los Angeles verkend. Een rouwende politieagent komt samen met de man die zijn partner neerschoot terecht in de criminele onderwereld van Los Angeles, vol huurmoordenaars, Yakuza soldaten, Russische maffia... De hoofdrollen worden gespeeld door Miles Teller en Billy Baldwin.

Elke aflevering duurt zo'n 90 minuten.

Vanaf 14.06.2019

4/

Euphoria

Groot nieuws! Want nog nooit eerder bracht HBO ( Game of Thrones, Big Little Lies ,...) een tienerserie uit. Vandaar dat wij alvast reikhalzend uitkijken naar deze serie. 

Euhphoria is een realistische, donkere serie over het (nacht)leven van een groep Amerikaanse scholieren. Met in de hoofdrol Zendaya en geregisseerd door Drake belooft deze serie alvast een succes te worden. 

Vanaf 16.06.2019

Nog meer bingewatchen? Ook deze Netflix-series zijn nieuw.

(Stagiaire Kaat Monsieur)