5 tips om een goede kusser te worden

Gepubliceerd op 16 maart 2014 door Christin Ho
5 tips om een goede kusser te worden

kusser

Een passionele kus verovert onmiddellijk jouw hart. Goed zoenen gaat niet altijd vanzelf. Het is een verkenningstocht en wanneer de ware lippen jouw pad kruist, vergeet je even wat er rond jou gebeurt. Het is een cliché, maar wel eentje dat we allemaal meemaken. Lees onze 5 tips om een goede kusser te worden.

1. Frisse adem
Er wordt niet voor niets aangeraden om je tanden drie keer per dag te poetsen. Hoe hot jouw date ook is, een stinkende adem is een echte afknapper! Voor de rokers onder ons, muntjes en kauwgom aub.

2. Ogen toe
Het kan erg opwindend zijn om in zijn ogen te kijken, maar sluit je ogen wanneer je hem kust om je beter te kunnen concentreren en je volledig te laten gaan.

3. Raak hem aan
Wat doe je met je handen? Hou ze niet naast je lichaam, raak hem aan. Het verhoogt de intimiteit en is essentieel voor onze lichamelijke gezondheid.

4. Relax en geniet
Niet nadenken en gewoon doen is de opdracht. Hoe langer jullie samen zijn, hoe makkelijker het wordt om te ontdekken wat hij al dan niet leuk vindt.

5. Zachte lippen
Net als een stinkende adem zijn droge lippen een afknapper. Smeer lippenbalsem om je lippen zachter en kusproof te maken.