Dompel jezelf onder in de wereld van Game of Thrones

Geüpdatet op 10 juni 2019 door Laurence Donis en ELLE België
Dompel jezelf onder in de wereld van Game of Thrones

Goed nieuws voor alle  GoT-fans: Vanaf morgen kan je bij Black Smoke in Antwerpen terecht voor je eigen stukje Westeros.

Van 17 april tot en met 19 mei kunnen liefhebbers van de fantasy-serie terecht in de Game of Thrones pop-upbar om seizoen acht in echte GoT-stijl mee te volgen. Bovendien zullen vier bekende "Throneheads" er een unieke GoT belevingsavond hosten:

  • 17/04: Matthias Soberon maakt cocktails geïnspireerd door Game of Thrones.
  • 24/04: Sabine Peeters bootst de vlechten van de bekendste personages na voor alle gasten die hun haar een GoT-upgrade willen geven.
  • 8/05: Compact Disk Dummies staken de soundtrack van GoT in een remix en komen deze avond hun favoriete nummers uit de serie presenteren.
  • 15/05: William Boeva komt de personages uit GoT roasten waarbij hij op een komische manier de afgelopen seizoenen samenvat zoals alleen hij dat kan.

Opgelet: Op tijd komen is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

Nog even een snelle recap van seizoen 7

Heb jij ook moeite met het onthouden van alle low shots, protagonisten, onthoofdingen, intriges en absoluut geen idee meer wat er in seizoen zeven gebeurde? Dan raden we jou aan om deze video te kijken: 

Goed om te weten

Het was al gekend, maar nu is het ook nog eens bevestigd: het laatste seizoen bestaat uit zes afleveringen, die bijna even lang duren als een film. De regisseurs van dienst: Miguel Sapochnik ("Battle of the Bastards") en David Nutter ("Red Wedding", je weet wel, die aflevering waar zo goed als de hele Stark clan werd afgeslacht), zijn zeker geen onbekenden. Bereid je dan ook voor op een spektakel om U tegen te zeggen, want voor elke aflevering werd er een budget van maar liefst $ 15 miljoen voorzien. 

En voor degenen die al nostalgisch zijn, weet dat er ook nog een prequel komt. De serie zal ons honderden jaren terugbrengen naar het moment waarop mensen en White Walkers voor het eerst met elkaar vochten. Met andere woorden, wij zijn nog lang niet klaar met de Game of Thrones hype!

(Vertaald door stagiaire Kaat Monsieur)