5 duurzame cadeaus voor Moederdag die ook Moeder Natuur gelukkig maken

Geüpdatet op 27 april 2022 door ELLE België
5 duurzame cadeaus voor Moederdag die ook Moeder Natuur gelukkig maken

Binnenkort is het weer tijd om je mama extra in de watten te leggen. In plaats van de cliché als chocolade en bloemen, kan je kiezen voor duurzame cadeaus voor Moederdag. Zo maak je jouw mama én Moeder Natuur happy.

Mom’s Self Care Luxury Set van SELF

100% natuurlijke en vegan producten op je huid? Daar zeggen alle mama's ja tegen! Met dit SELF verwenpakket straalt je moeder nóg meer dan anders. De box bevat het intense voedende Boost of Indulgence gezichtsmasker, de luxueuze Facial Treatment Brush en de limited edition SELF Spa Haarband. Perfect voor een moeder-dochter verwenavond.

SELF geschenkset
Mom’s Self Care Luxury Set, SELF, €77

Shop hier

Juweel met geboortesteen

Gegarandeerd succes met een uniek juweel om je mama te verrassen op Moederdag. Bij de Belgische juwelenontwerpster Laurence Vandenborre kan je een juweel op maat laten maken met de geboortesteen van jou en je broers of zussen. Een van de meest betekenisvolle en persoonlijke geschenken voor jouw mama.

Gemstones Laurence Vandenborre
A Gem is Born, Laurence Vandenborre, vanaf €1.295

Shop hier

Kimono’s van King Comf

Belgisch merk King Comf maakt comfy kleding met bijzondere stoffen die overblijven in ateliers in Portugal. Duurzaam, comfortabel en stijlvol. Schenk je mama een van hun prachtige kimono's, daar zal ze ongetwijfeld jarenlang plezier van hebben!

King Comf Kimono
Kumi Kimono in Graphic Jacquard , King Comf, €219,95

Shop hier

E-bike Gazelle

Het ideale cadeau voor elke mama die graag fietst. De nieuwste family E-Bike Bloom van Gazelle is perfect voor alle mama's die de auto liever laten staan. Niet enkel een duurzaam, maar ook een sportief alternatief.

Gazelle e-bike
Bloom C380 HMS, Gazelle, €2.999

Shop hier

Nagelverzorgingsset van Karin Van Loon

Alle beautymama's worden ongetwijfeld wild van de vegan nagellakken van Belgische juwelenontwerpster Karolin Van Loon. De nagellak is volledig vegan, hypoallergeen en 8-free (een lijst van schadelijke ingrediënten als formaldehyde). Verras je mama met een prachtig kleurtje of een nagelverzorgingsset.

nagellakjes Karolin Van Loon
Nagelverzorgingsset met base coat, top coat en nail nectar, Karolin Van Loon, €66

Shop hier

LEES OOK:

(Stagiaire Dewy De Leeneer)