Skin By Dings: vegan zonnebescherming van Belgische bodem

Geüpdatet op 4 maart 2020 door Lore Ginneberge
Skin By Dings: vegan zonnebescherming van Belgische bodemShutterstock

Met dit nieuwe Belgische beautymerk gericht op zonnebescherming heb je geen enkel excuus meer: insmeren die handel. Ja, ook wanneer de zon niet schijnt.

Het zou intussen duidelijk moeten zijn: de zon is schadelijk voor je huid. Smeren, smeren, en nog eens smeren is de enige oplossing, al nodigen veel zonnebrandcrèmes niet meteen uit om daar werk van te maken. Word ook jij tegengehouden door de witte waas op je gelaat, het porieverstoppende effect of de vette formule? Dit merk van eigen bodem komt met de oplossing...

vegan zonnebescherming
Shutterstock

Skin By Dings werd opgericht door beauty aficionado Ciska Dings, die naar eigen zeggen nog geen perfecte zonnebescherming vond, en dan maar zelf aan de slag ging. Het resultaat is een reeks van 4 producten die je het hele jaar door bescherming bieden tegen de zon: een moisturizer met SPF 30 voor elke dag, een face mist en een body mist met SPF 30 die beschermen tegen UVA, UVB, pollutie en blauw licht, en tenslotte een body- en gezichtslotion met SPF 50+. De moisturizer van Skin by Dings werden bovendien verrijkt met hydraterende bestanddelen en anti-aging ingrediënten als squalaan, bio-peptiden en hyaluronzuur... Zo bereik je meteen 3 cruciale doelen met 1 product.

Skin by dings vegan zonnebescherming
Skin By Dings

Niet alleen je huid, ook de natuur wordt blij van deze Belgische producten. Skin by Dings ziet er nauw op toe dat alle ingrediënten hypoallergeen zijn, vegan én milieuvriendelijk. De mists bevatten bijvoorbeeld geen drijfgas en de ingrediënten zijn voor 80% van natuurlijke oorsprong. De lotion met SPF 50+ is geschikt voor de hele familie (zelfs baby's), je hebt dus voortaan maar één zonnemelk meer nodig op vakantie.

Skin by Dings is te koop via de webshop, of in geselecteerde beautyboetieks. Alle info vind je op Skinbydings.com