De nieuwe make-upcollectie van Jeffree Star is nu verkrijgbaar in België

Gepubliceerd op 12 april 2019 door Malvine Sevrin en ELLE België
De nieuwe make-upcollectie van Jeffree Star is nu verkrijgbaar in België

Goed nieuws in beautyland: Jeffree Star onthult zijn nieuwe collectie 'Blue Blood', die vanaf nu te koop is in België.

De beroemde visagist start het nieuwe seizoen met een collectie die volledig draait om de kleur blauw. Niet echt geschikt voor aanhangers van de no make-uplook, wel ideaal voor wie graag experimenteert.

1/
Blue Blood Eye Shadow Palette

Blue Blood, Jeffree Star, beauty

Net als het iconische 'Blood Sugar'-palet belooft ook deze een echt collectors item te worden. Het oogschaduwpalet bestaat uit 18 ultragepigmenteerde kleuren, waaronder verschillende tinten blauw (wat had je gedacht) en natuurlijke perziktonen. Het palet biedt tal van mogelijkheden met zowel matte, metallic en iriserende shades.

Prijs: €50

2/
Velour Lip Scrub

Jeffree Star, Blue Blood, beauty

Het geheim van sensuele, zachte lippen? Een exfoliërende scrub op basis van suiker met overheerlijke geuren als Blueberry Pie, Vanilla Mint of Blue Freeze. Wil je dat je gezicht even zacht aanvoelt? Volg dan deze 5 tips.

Prijs: €14,50

3/
Mini Blue Bundle Lipsticks

Jeffree Star, Blue Blood, beauty

Dankzij Jeffree Star is er keuze genoeg voor de meest avontuurlijke beauty's onder ons. Dit koffertje bevat 8 mini-lippenstiften in opvallende blauwe tinten. Wie durft?

Prijs: €55,90

4/
Vloeibare highlighter Liquid Frost

Jeffree Star, Blue Blood, beauty

Maak je klaar om te schitteren met deze ultraglimmende, vloeibare highlighter. Het flesje is beschikbaar in vijf tinten en kan je zowel aanbrengen op het gezicht als op je lichaam.

Prijs: €27,90

Waar te verkrijgen? 

De Jeffree Star Cosmetics Blue Blood-collectie is beschikbaar in België in geselecteerde ICI Paris XL-winkels, of op iciparisxl.be.

Pssst... Dit zijn de nieuwe make-uptrends voor deze lente.

(vertaling door Morrigan Penninck)