Zes redenen om als vrouw naakt te slapen

Geüpdatet op 11 december 2014 door ELLE België
Zes redenen om als vrouw naakt te slapen

6 redenen om niet te slapen –naakt of mét pyama 

1. Je rolt op een zondagochtend uit bed en neemt een kijkje op Facebook. Drama. Een waterval aan opgefokte, agressieve commentaar. Weekend verpest.

2. Een situatie die verschillende dagen aansleept. Werkweek verpest.

3. Als een nare herinnering aan de verbouwingsperiode van het magazine, blijkt een oude tekst –toegegeven, eentje met bestemming prullenbak- zijn weg naar het net te hebben gevonden. Met jouw handtekening eronder dan nog, ook al kwam jouw pen er niet aan te pas. Technische fouten, iedereen wordt er nu en dan het slachtoffer van.

4. Beeld je nu in dat –logisch eigenlijk- de gebreken van diezelfde tekst aan jou worden toegeschreven.

5. Beeld je in dat meer dan een miljoen lezers jou persoonlijk als de ergste redactrice ooit bestempelen. Alsof de tekst hun weekend heeft verpest.

6. Je vraagt je af of « zij » er werkelijk wakker van liggen ???

Dat is waarom iemand hier op de redactie de slaap maar niet kan vatten. Dank aan wie toch een vriendelijk woord overhad, misschien de weinigen die een goede pen weten te herkennen –of juist niet !-  aan diens stijl ?  We hebben eveneens een dankwoord over voor alle haters : uw uitzonderlijk hoge aantal kliks komen ons enkel ten goede uit. Ondanks die laatste groep (klaarblijkelijk pure  vrienden van de poëzie!), en hoewel de verleiding momenteel zeer hoog is: wij blijven jullie kwaliteitsvolle artikels bieden, zo gaat dat nu eenmaal bij ELLE. Peace & Love.

(via Béa Ercolini)