Dit is de gezondste hotspot van België

Geüpdatet op 23 februari 2021 door Laura Stynen
Dit is de gezondste hotspot van België

Sinds enkele maanden is Antwerpen een nieuwe hotspot rijker. Maak kennis met YUST, waar je kan eten, werken, slapen én wonen in een stijlvolle omgeving met optimaal klimaat.

Young Urban Style

YUST staat voor Young Urban Style en is een smeltkroes van concepten:

  • Wonen. Eerst en vooral is YUST een uniek huisvestingsproject. Je kan er een hotelkamer boeken voor een korte citytrip, maar ook een appartement huren voor langere tijd. Op die manier willen ze een communitygevoel creëren en zijn ze helemaal mee met de 'flexibel wonen'-trend.

yust hotspot antwerpen

  • Werken. Geen zin om eenzaam achter je bureau te zitten thuis? Breng dan een bezoekje aan de co-working space. Er zijn ook meeting ruimtes aanwezig die je kan huren voor vergaderingen, presentaties of een conferentie.

yust antwerpen hotel

  • Eten. In het restaurant kan je met kleine en grote honger terecht. Je vindt er gezonde en kwaliteitsvolle gerechten op elk moment van de dag. 's Avonds kan je aan de bar eveneens genieten van drankjes.

yust hotspot antwerpen

  • Ontspannen. YUST doet ook dienst als multifunctionele evenementenlocatie. Boek een yogales of ga shoppen in een hippe pop-up store. Je vindt er kunst, muziek en tal van interessante workshops. Houd dus zeker hun agenda in de gaten.

yust antwerpen hotspot hotel

Kortom, alles wat je nodig hebt onder een dak! En niet getreurd voor wie niet in Antwerpen woont, want de komende jaren trekt YUST ook naar Gent, Brussel en Luik.

Het gezondste hotel van België

Hoewel YUST al sinds haar opening de groene kaart trekt, denk aan stroom via zonnepanelen, komt daar nu een nieuwe troef bij. Dankzij de samenwerking met TakeAir mag dit pand zich het gezondste hotel van Antwerpen en omstreken noemen. We hebben het niet over het ontbijt, of de sportclub, maar wel over de lucht! Deze wordt dankzij een ingenieus systeem gevuld met allerlei positieve bacteriën, waardoor de luchtkwaliteit even gezond is als in de volle natuur. Dit betekent dus dat je kan werken, eten en slapen in de frisse lucht. En vooral dat laatste zal je merken, want een nachtje in gezonde lucht doet wonderen!

yust hotspot antwerpen

YUST, Coveliersstraat 2, 2600 Antwerpen-Berchem