Chanel opent haar eerste beauty boutique in België

Gepubliceerd op 8 november 2019 door Lore Ginneberge
Chanel opent haar eerste beauty boutique in België

Antwerpen is een beauty hotspot rijker, want Chanel's eerste 'boutique' volledig gewijd aan la beauté opende er haar deuren.

De diamantstad verwelkomt een nieuw pareltje: een 83 m² grote boetiek exclusief gewijd aan de wereld van parfum en beauty van het modehuis. Dit nieuwe adres, gelegen in het hart van de Wilde Zee-buurt, weerspiegelt de wens van Gabrielle Chanel, die haar parfum nr. 5 uitsluitend wilde aanbieden in de mondaine rue Cambon. De legende gaat dat Madame Chanel er in de jaren '20 haar eerste parfums toonde, maar enkel aan een select publiek. Anno 2019 is dit beauty walhalla een nieuwe manier om haar verhaal te vertellen.

Wat wordt er in de zorgvuldig belichte displays uitgestald? Vrouwen- en mannenparfums, make-up, skincare, beauty accessoires, zonnebrillen en exclusieve previews. Voor connaisseurs is er de lijn 'Les Exclusifs de Chanel', een reeks geuren met de meest kostbare grondstoffen die de finesse van het huis en de geschiedenis van de Mademoiselle oproepen. Deze collectie was tot voor kort alleen verkrijgbaar in de modeboetieks.

Kers op de taart? De Chanel make-upartiesten, die permanent ter plaatse aanwezig zijn. Zij delen hun beauty tips & tricks, en helpen je met plezier bij het creëren van een persoonlijke look of het opbouwen van een skincare routine. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve evenementen georganiseerd.

Het moge duidelijk zijn, deze nieuwe hotspot hoort op je to-do lijst!

Ontdek ook onze favoriete beauty adresjes in Brussel