Freestyle doorheen je favoriete series met Telenet

Gepubliceerd op 19 februari 2019 door ELLE België
Freestyle doorheen je favoriete series met Telenet

Ben jij net als Instagramsensatie Flo Windey een freespirited freestyler? Dan zag je haar gisteren ongetwijfeld voorbijkomen in de remake van de clip Freestyler van Bomfunk MC. Met deze opmerkelijke video lanceert Telenet het nieuwe digitale platform YUGO.

Naast Flo Windey kun je in de legendarische videoclip ook andere influencers zien schitteren, zoals Average Rob, Hakim Chatar en Saïd Boumazoughe. Zij vormen samen de ideale doorsnede van de digitale maatschappij. Samen met deze online celebs stoomt Telenet de Millenials en digital savvies klaar voor een nieuw tijdperk waarin gefreestyled wordt doorheen content.

YUGO is een app die vast en mobiel internet combineert met het beste lokale en internationale entertainment. Dit nieuwe pakket brengt het eerste televisieaanbod zonder decorder en afstandsbediening. Say what? Geen geruzie meer over wie de afstandsbediening het eerst had? Yes!

De vernieuwde videoclip van Bomfunk MC sluit volgens Telenet perfect aan bij de boodschap van YUGO: "De remake blijft trouw aan het origineel, maar wie thuis is in de wereld van YUGO herkent meteen talloze referenties naar memes, danshypes, viral videos, sociale media, internationale topreeksen en lokale content. Met YUGO heb je de hele pop-en entertainmentwereld binnen handbereik."

De video zelf werd geregisseerd door de Deense Grammy genomineerde Nadia Marquard Otzen. Voor de kledij koos de vrouwelijke regisseur voor de Belgisch-Turkse ontwerpster Sebnem Gunay. De bekendste Belgische YouTuber Vexx ontwierp dan weer de mural die te zien is in de clip. Telenet heeft voor deze lancering echt wel al het beste uit de kast gehaald.

Bekijk hier de clip:

(door stagiaire Morrigan Penninck)