Beauty tips: zelfvertrouwen op het werk

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Beauty tips: zelfvertrouwen op het werk

Zelfvertrouwen is essentieel om je doelen te bereiken en je goed in je vel te voelen. Het heeft veel met karakter te maken, met je omgeving en je job, maar ook met verzorgingsroutines en make-up.

Voor make-up kan Estée Lauder alvast helpen met Double Wear, de iconische vloeibare foundation met een ongeëvenaarde dekking en houdbaarheid! We hadden een gesprek met Cilou Annys, een Belgische influencer en ondernemer, én fan van het product. Zij vertrouwde ons enkele schoonheidsgeheimen toe.

 

1/

Cilou Annys, zaakvoerder en drukbezette mama

Cilou Annys is een veelzijdige vrouw. De voormalige Miss België is nu influencer, zaakvoerder en jonge moeder. Sinds ze enkele jaren geleden haar babyspeciaalzaak opende is het geen moment meer stil!

Cilou’s drukke werkschema omvat veel afspraken en contact met klanten, en er gebeurt elke dag wel iets onverwachts. Aan een ontmoeting met een lifecoach hield ze enkele eenvoudige tips over om haar zelfvertrouwen een boost te geven en altijd op alles voorbereid te zijn.

Een volmaakte teint kan helpen om je klanten vol vertrouwen te woord te staan. De lifecoach fluisterde haar dan ook het idee in om twee identieke make-uptasjes te gebruiken: een voor thuis en een voor in de winkel. Zo hoef je alvast niet te panikeren als er zich een ongeplande afspraak aandient of de werkdag wat langer uitloopt!

Als foundation gebruikt Cilou het liefst Double Wear van Estée Lauder omwille van de lichte textuur, de dekking en vooral het feit dat het assortiment de juiste tint voor haar huidskleur bevat (met keuze uit de vele tinten was dat uiteraard niet zo moeilijk).

Voor het aanbrengen gebruikt ze de beauty blender, een sponsje waarmee je de make-up makkelijk kunt uitsmeren, aanbevolen door Estée Lauder’s visagiste. Dankzij de vorm van het sponsje en de vloeibare, makkelijk uit te spreiden textuur van Double Wear kun je de foundation probleemloos over het hele gelaat aanbrengen. De sponsachtige textuur voorkomt dat het product wordt geabsorbeerd: zo gaat er geen druppel make-up verloren!

2/

Zelfvertrouwen: de sleutel tot succes

“Heb vertrouwen in jezelf” … Hoe vaak hebben we die zin al niet gehoord in onze omgeving? Maar slagen we er ook echt in? Voor velen onder ons is zelfvertrouwen iets om dagelijks aan te werken. Niemand wordt geboren met een grenzeloos zelfvertrouwen. Als iemand al ongelooflijk veel zelfvertrouwen lijkt te hebben, is dat omdat hij er jarenlang aan heeft gewerkt en zweert bij een goed ontwikkelde methode.

Een fundamentele pijler van elke methode is de schoonheidsroutine. Het schoonheidsritueel is immers het eerste wat we ’s morgens uitvoeren en het is dan ook bepalend voor de rest van de dag. Kijk maar wat er gebeurt als je gebruikelijke timing vastloopt door iets onverwachts: dan moet je beginnen te racen en boet je ritueel erbij in. Met andere woorden: een minimum aan make-up en een doffe huid, en het onprettige gevoel van gejaagdheid dat je de hele dag lang blijft achtervolgen.

Ambassadrice België Estée Lauder Double Wear

3/

Estée Lauder Double Wear, ons schoonheidsgeheim

Estée Lauder vergemakkelijkt onze schoonheidsroutine met Double Wear, een vloeibare foundation die goed dekt en zeer lang houdt. Hij is ondertussen verkrijgbaar in veel verschillende tinten – elke vrouw vindt in dit aanbod een schakering passend bij haar huidskleur.

Als je de juiste tint eenmaal gevonden hebt, is Double Wear alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloze teint! Hij houdt 24 uur lang, gaat glans tegen, is bestand tegen vocht en transpiratie maar belet de huid niet te ademen. Kortom, deze foundation blijft onberispelijk: van de badkamer naar de sportzaal en zelfs tot op de dansvloer. Zijn grote troef? Hij geeft niet af – ideaal als je van outfit moet veranderen!

 

Dit magische flesje foundation garandeert vrouwen een blijvende dekking, licht en stralend, van zonsopgang tot zonsondergang (en zelfs tot de zon weer opkomt, want de make-up houdt 24 uur). Dit is het soort dekking dat je zelfvertrouwen een boost geeft, want je hebt alvast de zekerheid dat je huid er mooi gaaf uitziet.

Ben je op zoek naar de perfecte foundation tint? Surf naar iciparisxl.be, ga naar een ICI PARIS XL verkooppunt waar een schoonheidsspecialist je kan adviseren.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Estée Lauder.