Jardin d’Amour is the place to be voor aanstaande bruidjes

Gepubliceerd op 28 november 2018 door Laure Vandendaele
Jardin d’Amour is the place to be voor aanstaande bruidjes

Aanstaande bruidjes, opgelet! Met Jardin d'Amour is Antwerpen een bijzondere bruidswinkel rijker. Je vindt er alles, van jurk tot de laatste accessoires. Kwestie van die innerlijke bridezilla een beetje aan banden te kunnen houden.

Vrouwen met een huwelijk in het verschiet, hebben doorgaans een flinke to do list af te werken. Een trouwjurk zoeken, schoenen en accessoires passen, een afspraak maken voor haar en make-up, het bruidsboeket regelen… Om tijd te besparen en meteen tot een totaalplaatje te komen, opent ontwerpster Karolien VerstraetenJardin d’Amour’. In de shop tegenover de Antwerpse Kruidtuin vind je bruidsmode van verschillende Belgische ontwerpers.

Eén afspraak

Karolien Verstraeten opent met ‘Jardin d’Amour’ een uniek concept in Vlaanderen. In deze one-stop bruidsshop ontdek je de ontwerpen van verschillende Belgische designers. In overleg stel je er je gedroomde bruidslook samen, van trouwjurk over trouwschoenen tot juwelen. In amper een paar uur is de total look voor de mooiste dag van je leven geregeld én heb je meteen een afspraak met een professionele hair & make-upartiest geboekt.

Jardin d'Amour onderscheidt zich van andere bruidswinkels door het hedendaagse aanbod. Hier komt de modebewuste vrouw die op zoek is naar een uniek en origineel ontwerp zeker aan haar trekken. Karolien Verstraeten werkt vaak met aparte boven- en onderstukken die je onderling kan combineren. Zo kan je zelf je trouwjurk samenstellen en in de loop van de dag aanpassen voor de receptie of het avondfeest. Waarom voor één jurk kiezen als het er ook twee (of drie!) kunnen zijn?

Belgische bruiloft

Een jurk vinden is één ding, maar er komt nog zoveel meer bij een bruiloft kijken. Verstraeten selecteerde een aantal Belgische designers om die zoektocht naar die perfecte full look makkelijker te maken. Bij Jardin d'Amour vind je dan ook de bijzondere trouwschoenen van 'Moments by Content' en de juwelen van het Gentse label 'Elisa Lee'. Bruidegommen worden hier niet helemaal over het hoofd gezien, voor hen zijn er de vlinderdasjes van Isabel Naessens.

Jardin d'Amour

Leopoldstraat 27
2000 Antwerpen

www.jardindamour.be