Spendeer de nacht in je favoriete HBO-serie

Gepubliceerd op 23 november 2018 door Maxine Detaellenaere
Spendeer de nacht in je favoriete HBO-serie

Beeld je in dat je niet alleen je lievelingsserie kan bekijken maar dat je er ook een nachtje in kan blijven logeren...

Om de uitbreiding van z'n Play-catalogus te vieren, creëerde telecomprovider Telenet zes trailers die volledig omgedoopt werden in de stijl van een iconische HBO-serie. Zes bv's waaronder Dvtch Norris, Julie Van den Steen en Noémie Wolfs zijn ambassadeurs van het project en zagen de fictieve wereld van hun favoriete reeks werkelijkheid worden:

MNM-presentatrice Julie Van den Steen koos voor vampierenserie True Blood en vertelt ons waarom ze het nooit bij één aflevering kan houden:

Waarom spreekt 'True Blood' je zo aan? 
"Ik ben toevallig beginnen kijken en ik ben niet meer gestopt. Het gegeven dat de vampieren in de ‘normale’ wereld proberen te integreren kaart ook een dieper maatschappelijk probleem aan."
Hou je ook van andere series of films met vampieren (The Vampire Diaries, Twilight,…)?
Niet echt. Ik heb wel naar 'Buffy The Vampire Slayer' gekeken, maar ik ben geen fan van fantasy in het bijzonder.
Identificeer je je met een van de personages? 
Ik identificeerde mij het meest met Sookie omdat ze ook wat bad ass is en zegt wat ze denkt. Dat doe ik ook al heel mijn leven en het werd me soms niet in dank afgenomen.
Ben je een binge-watcher?
Zéker wel. Twee seizoenen kijken in één regenachtig weekend niet mogelijk? O jawel.
Op welk moment van de dag kijk je het liefst naar series?
Het liefst voor het slapen gaan. En het liefst alleen. Ik kijk niet graag met iemand bij mij naar series. Naar films dan weer wel, dat wil ik graag delen.
Wil je zelf ook overnachten in het imaginaire universum van je lievelingsserie, neem dan een kijkje op telenet.be/trailerpark.