Deze nieuwe lancering van Louis Vuitton is een must voor in je interieur

Gepubliceerd op 7 november 2018 door ELLE België
Deze nieuwe lancering van Louis Vuitton is een must voor in je interieur

Naast prêt-à-porter, deze influencer-proof handtas en accessoires heeft Louis Vuitton nu ook luxueuze geurkaarsen in het gamma. De welriekende interieuraccessoires komen je ongetwijfeld bekend voor.

En wel hierom: dankzij het lederen handvat hebben de geurkaarsen namelijk zelf wat weg van een miniatuur handtasje, en daarom begrijp je meteen waarom het niet vreemd is dat een luxe lederwarenhuis nu ook in geurkaarsen doet. Geurkaarsen van de luxueuze soort welteverstaan. De potjes in keramiek die de kaarsen omhullen werden ontworpen door de Australische designer Marc Newson. Het lederen handvat is gemaakt van hetzelfde kwaliteitsvolle leer als dat van de iconische handtassen. De verschillende geuren, die voor de vier verschillende seizoenen staan, zijn gecreëerd door meester parfumeur Jacques Cavallier Belletrud, de neus achter de parfums van het Franse huis.

 

Louis Vuitton geurkaars, luxe

De verpakking van de kaarsen zijn niet enkel chique maar zijn ook functioneel. De gouden deksels die bij elke potje horen kunnen ook gebruikt worden als onderleggers. De set bestaat uit 4 geurkaarsen die ieders een andere kleur lont hebben om die verschillende geuren te onderscheiden van elkaar.

'Het Melkmeisje' van Vermeer op reis in koffer van Louis Vuitton.

De kaarsen zijn vanaf 5 november online en in geselecteerde Louis Vuitton winkels verkrijgbaar voor 175 euro.

(stagiaire Michelle)