Welke biologische producten moeten in de verzorgingskit van je baby?

Gepubliceerd op 17 oktober 2018 door Isabelle
Welke biologische producten moeten in de verzorgingskit van je baby?

Wat ons betreft verdient elke baby een royal treatment en daarom zochten we de beste natuurlijke verzorgingsproducten voor je uit:

Babee Nature

De babylijn van het Belgische Bee Nature bestaat uit lichaamsmelk, douchegel, shampoo en billenzalf, allemaal op basis van biologische honing. Dankzij hun PH-neutrale waarden respecteren de producten de natuurlijke balans van de babyhuid.

Puressentiel

Puressentiel is gespecialiseerd in aromatherapie en ontwikkelde een massage-olie voor baby’s vanaf zes maanden. De olie op basis van zachte amandel, olijven, macadamia noten en druiven zorgt voor een ontspannen gevoel na een zachte massage. €12,80 via Puressentiel

Zwitsal Naturals

Wist je dat baby expert Zwitsal ook over een speciale lijn beschikt die voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat? De lijn werd speciaal voor hyper gevoelige babyvelletjes ontwikkeld.

Weleda

Wist je dat good ol' Weleda een reeks producten die specifiek voor baby’s zijn bedoeld? De verzorgingsproducten bestaan grotendeels uit witte malva, een plant die bekendstaat om haar kalmerende, verzachtende en beschermende werking. 

 

Self

Dit Belgische label is volledig vegan en specialiseert zich in producten voor gevoelige huidtypes, zowel volwassenen als baby’s. Ons favoriete product is de lichaamscrème, die voor een intense hydratatie zorgt. €42,50 via Self

Estelle & Thild

Dit biolabel is gevestigd in Stockholm en heeft speciaal voor de allerkleinsten een lichaamsmelk samengesteld op basis van aloe vera, jojoba en amandel. €14,50 via Planet Parfum

Wist je trouwens dat ook jouw huid tijdens, maar ook na de zwangerschap extra fragiel wordt? Geen paniek, je kan heus nog met opgemaakt gezicht over straat, maar gebruik dan wel deze zwangerschapsvriendelijke make-up. En om het allemaal wat minder eng te maken en juist de grappige kanten van het moederschap in te zien, raden we je deze ultieme read list voor jonge mama's aan!